LETO U ČAŠI: 6 predloga za najzabavnije, najukusnije i osvežavajuće hlađenje pića...
Foto: Shutterstock

Saveti

LETO U ČAŠI: 6 predloga za najzabavnije, najukusnije i osvežavajuće hlađenje pića...

Žena -
Umesto običnih kockica leda

Da biste rashladili piće, ne morate da koristite samo obične kockice leda. Isprobajte naših šest predloga za najzabavnije, najukusnije i osvežavajuće hlađenje pića...Kockice leda s kafom i likeromPomešajte pola šoljice kuvane kafe sa šoljicom likera od kokosa ili čokolade. Napunite posudu za led i zamrznite. Biće to savršen dodatak vašoj ledenoj kafi.

Kockice s komadićima voćaU posudice za led sipajte vodu, svakoj kockici dodajte komadiće omiljenog voća i zamrznite ih.Mohito kockiceŠoljicu soka od limuna ili limete pomešajte s pola šoljice ruma. Napunite posudu za led i svakoj kockici dodajte malo rendane limunove kore i nanu i zamrznite. Ova ledena verzija u kockicama poznatog kubanskog koktela od ruma i limete biće odličan dodatak gaziranoj vodi.Smrznute bobiceU gaziranu vodu, šampanjac ili neki drugi napitak s mehurićima blažeg ukusa ubacite nekoliko zamrznutih bobica malina, borovnica ili ribizli.

Kuglice od lubeniceIz lubenice ili dinje izvadite male kuglice, složite ih na tacnu i stavite u zamrzivač. Ako ih ne iskoristite odmah, držite ih u zamrzivaču u plastičnim kesicama za zamrzavanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track