NIK GORDON HOĆE DA SE UBIJE: Ne može da živi bez ćerke Vitni Hjuston!
Foto: Beta Ap

A optužen da je zlostavljao Bobi Kristinu

NIK GORDON HOĆE DA SE UBIJE: Ne može da živi bez ćerke Vitni Hjuston!

Pop kultura -
Histeričan je, plače i krivi sebe za njenu smrt i da su mu dali da je vidi, možda bi se i probudila, pričaju Nikovi prijatelji

Nik Gordon, verenik preminule ćerke Vitni Hjuston Bobi Kristine, ne može da se pomiri s činjenicom da njegove srodne duše, kako je zvao Bobi, više nema. Uveren je da bi se Bobbi probudila da je čula njegov glas

"Nije pri zdravoj pameti. Bojimo se da ne naudi sebi. Histeričan je, plače i krivi sebe za njenu smrt. Ne može da sebi oprosti što nije bio uz nju. Uveren je da bi se Bobi probudila da je čula njegov glas", kažu zabrinuti prijatelji

Verenik Bobi Kristine Braun (22), koja je umrla u nedelju, pod stalnim je nadzorom jer njegovi bližnji strahuju da bi se mogao da se ubije. Nik ne može da pomiriti s činjenicom da njegove srodne duše, kako je zvao Bobi, više nema.

Ćerka pokojne pop dive Vitni Hjuston bila je bez svesti od kraja januara kad ju je Gordon našao bez svesti u kadi punoj vode u njenom stanu u Atlanti u saveznoj državi Džordžiji.

Komšije su se dan pre utapanja žalili na buku iz njeog stana, a zbog sumnjivih modrica i ogrebotina na njenom telu policija je pokrenula istragu protiv Nika.

Porodica je zabranila da Gordon posećuje Kristinu u bolnici, a optužuju ga i da joj je ukrao novac sa računa dok je ona bila u induciranoj komi.

"Posle nesreće u Bobinoj kući su pronašli drogu. Nik je znao da je imala problema, ali nije joj hteo da joj pomogne, nego ju je gurao u ponor", rekli su prijatelji prodice.

Bobi će do kraja nedeje biti sahranjena pored svoje majkle Vitni Hjuston.

Foto Ap
Foto Ap

Agencije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track