ĆERKA RODA STJUARTA SKROZ GOLA: U celibatu sam, ne interesuju me muškarci!

Kao skvo

ĆERKA RODA STJUARTA SKROZ GOLA: U celibatu sam, ne interesuju me muškarci!

Pop kultura -
Kimberli je u prvoj epizodi svog rijalitija srušila snove muškarcima sa izjavom da je trenutno u celibatu

Kimberli Stjuart, ćerka Roda Stjuarta, iako su mnogi mislili da će je majčinstvo promeniti, nastavlja da privlači pažnju svojim provokativnim potezima.

Ćerka slavnog rokera Roda Stjuarta, Kimberli, odlučila je da potpuno gola pozira pred kamerama svog rijaliti programa, "Stjuarti i Hamiltoni", i svoje nago telo pokazala već u prvoj epizodi. Na sebi je imala samo indijanski ukras za glavu.

Kimberli je inače poznata i po tome što je pre četiri godine dobila dete sa slavnim glumcem Benisijom del Torom, iako njih dvoje zvanično nikada nisu bili u vezi. Kimberli je čak nekoliko puta je bezuspešno pokušavala da se probije na glumačku scenu, a okušala se i kao modna dizajnerka.

Ipak, nikako joj ne polazi za rukom da postane slavna, pa je sada posegla za potezom očajnika, a aduti su joj golotinja i rijaliti program. Ona se nada da će joj u tome pomoći rijaliti šou u kojem je odlučila da pokaže baš sve. Kimberli je ipak već u prvoj epizodi srušila snove muškarcima sa izjavom da je trenutno u celibatu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track