ISPOVEST MANEKENKE (46) Nisam oduvek bila zgodna! Imala sam lošu trajnu, debele obraze i roze karmin

ISPOVEST MANEKENKE (46) Nisam oduvek bila zgodna! Imala sam lošu trajnu, debele obraze i roze karmin

Pop kultura -
Imala sam užasno lošu trajnu, drečavi roze karmin i ogromne obraze. Ne znam kako su Piter Lindberg i Herb Rits u meni videli potencijalnu manekenku, priznala je Helena Kristesen

Helena Kristensen ima 46 godina, ali i dalje seksi telo. Ona predstavlja jednu od najpoznatijih supermodela svoje generacije, ali kako i sama kaže, nije oduvek bila blagoslovena dobrim izgledom.

"Imala sam užasno lošu trajnu, drečavi roze karmin i ogromne obraze. Ne znam kako su Piter Lindberg i Herb Rits u meni videli potencijalnu manekenku", priznala je lepotica.

A photo posted by Red Magazine (@redmagazine) on Aug 3, 2015 at 3:57am PDT

Helena se prisetila kako je u svet mode zakoračila 1990. Iskreno i sa mnogo entuzijazma priča o beskrajnoj ljubavi i kako je apsolutno sigurna da je to najveća sila koja postoji na Zemlji.

"Sigurna sam u to da je ljubav najvažnija stvar u životu. Takođe je bitna i samosvesnost id a radite one stvari koje vas čine srećnima i koje vas pokreću i inspirišu. Kada spojite ljubav i ono što volite, možete sve", priča iskreno Helena.

Prema njenim rečima, sin joj je oduvek bio na prvom mestu, a porodična slavlja i rođendane nikada nije propuštala.

"Moram da priznam da se u moj izbori gde sam porodicu stvaljala na prvo mesto prilično frustrirali moje agente. Sada ih potpuno razumem", rekla je Helena, koja je u ljubavnoj romansi sa rok muzičarem Polom Benksom, frontmenom grupe Interpol.

"Ljubavne veze su, pored dece, najlepša i najteža stvar. I baš kao i deci, potrebno je mnogo ljubavi i strpljenja. Ne kažem da sam našla savrešnu osobu koja nema mane, jer takva osoba ne postoji. Ali da, jesam našla nekog ko meni potpuno odgovara. I predivno je!", kaže ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track