Najnovije vesti

POZLILO DRAGANU NIKOLIĆU: Hitno prebačen u bolnicu!
Foto: Dragana Udovičić

Pogoršalo mu se stanje

POZLILO DRAGANU NIKOLIĆU: Hitno prebačen u bolnicu!

Pop kultura
18:56h
Iako se bori sa teškom bolešću, glumac je dobro raspoložen i veseo, pa po ceo dan animira osoblje hirurškog odeljenja

Draganu Nikoliću ponovo je pozlilo tokom prošle nedelje, zbog čega je hitno prebačen u bolnicu! Čuveni Prle iz kultne serije "Otpisani" hospitalizoan je jer mu se zdravstveno stanje pogoršalo, a smešten je u Kliničkom centru.

"Dragan je prošle nedelje primljen u beogradski Klinički centar, gde ponovo prima terapije zbog problema sa debelim crevom, koje je operisao u februaru ove godine. Nažalost, lekovi koje prima sporo deluju na njegov organizam", tvrdi dobro obavešten izvor. Iako se bori sa teškom bolešću, Nikolić je dobro raspoložen i veseo, pa po ceo dan animira osoblje hirurškog odeljenja.

"On je u svesnom stanju, komunikativan je i veoma pozitivan. Doktori i medicinske sestre se svakodnevno šale sa njim" priča isti izvor. Kao i do sada, Draganova najveća podrška je njegova supruga Milena Dravić, koja veći deo dana provodi u bolničkoj sobi sa njim, prenosi Informer.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Podsetimo, Dragan Nikolić je letos zbog zdravstvenih problema nekoliko dana proveo u Kliničkom centru, gde je o njemu brinuo najbolji tim lekara. Njegova supruga Milena je sve vreme brinula o njemu, kao i njegovi prijatelji.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...