(FOTO) INSTAGRAM OBJAVIO SLIKE SA NAJVIŠE LAJKOVA! Da li ste lajkovali neku od njih?
Foto: Cbsnews.com

Društvene mreže

(FOTO) INSTAGRAM OBJAVIO SLIKE SA NAJVIŠE LAJKOVA! Da li ste lajkovali neku od njih?

Pop kultura -
Popularna društvena mreža je proslavila peti rođendan, što je bio povod za ovu vest

Jedna od najpopularnijih društvenih mreža Instagram je objavio koje fotografije su pokupile najviše lajkova. Inače ova mreža za kojom su mnogi poludeli je proslavila peti rođendan, što je i bio povod da otkriju koje slike se najviše dopadaju pratiocima. Među poznatim ličnostima čije fotografije imaju najviše dopadanja su Kendal i Kajli Džener, Kim Kardašijan, kao i kraljica Instagrama Tejlor Svift.

Na prvom mestu, odnosno fotka sa najviše lajkova je slika mlade manekenke Kendal Džener gde leži na podu dok su joj pramenovi kose oblikovani u srce. Ona je ovom footgrafijom zaradila čak 3.1 miliona lajkova.

Drugo, ali i treće mesto pripada pevačici Tejlor Svift koja je od nedavno kraljica Instagrama. Ona je sa ovog trona skinula Kim Kardašijan i Bijonse, budući da Sviftova ima najviše pratilaca na Instagramu. Ona je sa svoje dve fotke pokupila čak po 2, 6 miliona lajkova.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on Sep 4, 2015 at 3:08pm PDT

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on Jul 3, 2015 at 4:33pm PDT

Četvrto mesto zauzima popularna starleta Kim Kardašijan, koja je nekada bila na prvom mestu. Ona svakodnevno objavljuje po nekoliko fotki, koje pokupe gomilu lajkova. Njena slika sa venčanja sa reperom Kanje Vestom ju je uvrstila u top 5, a na njoj ima svega 2,4 miliona lajkova.

I na petom mestu se nalazi najmlađa sestra poznate porodice - Kajli Džener. Ona je veliki broj lajkova dobila kada je objavila da je diplomirala, što je ovekovečila na Instagramu. Ona je za ovu fotku dobila 2,3 miliona lajkova.

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on Jul 23, 2015 at 8:27pm PDT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track