(FOTO, VIDEO) UDARILA IH SLAVA U GLAVU: Sa ovim glumcima je veoma teško sarađivati
Foto: Youtube/screenshot

Razmaženi i prepotentni

(FOTO, VIDEO) UDARILA IH SLAVA U GLAVU: Sa ovim glumcima je veoma teško sarađivati

Pop kultura -
Zbog loše reputacije koju su stvorili, njihove holivudske kolege, dobro razmisle pre nego što prihvate da rade sa ovim glumcima

Džin Hekmen

Na setu filma 'Porodica čudaka' bilo je teško sarađivati sa Džin Hekmenom (85). Tako su se bar žalile njegove kolege glumci. Na desetoj godišnjici prikazivanja filma prisetili su se kako je oskarovac bez problema scenaristu Noa Baumbaha nazivao pogrdnim imenima ili bi mu rekao da obuče pantalone i ponaša se kao muškarac. Gvinet Paltrou je priznala da se bojala Hekmena, a Anđelika Hjuston je rekla da je osetila strah u njegovom prisustvu na setu.

Lindzi Lohan

Kada je imala gostujuću ulogu u seriji 'Kontrola besa', gde je glavnu ulogu imao Čarli Šin, dva dana otkako je došla na snimanje nije radila baš ništa. Lindzi Lohan (29) sedela je u svojoj prikolici, zadržavala produkciju i odlagala snimanje. Drugi dan je otišla na koncert tadašnjeg dečka, a kako su ispričale njene kolege sa seta, niko nije znao šta da uradi sa njom.

Kristijan Bejl

Za sukob Kristijan Bejla (41) i direktora fotografije Šejna Harlbata kažu da je bio jedan od onih koji se pamte. Glumac je pobesneo dok su snimali film 'Terminator: Spasenje' jer mu je Harlbat prekinuo glumački nalet što je Bejla izbacilo iz takta. Psovao je puna dva minuta i govorio kako mu nije jasno kako neko nonšalantno prolazi ispred kamere usred scene. Snimak Bejlovog besa procurela je u javnost, a pred kraj ga je Bejl zamolio da više ne radi to isto. Nije mu pružio priliku za opravdanje, a zapretio mu je i da ga, ako opet to uradi, ne želi opet videti na setu i da se nada da će dobiti otkaz.

Brus Vilis

Kevin Smit, reditelj filma 'Policajci u akciji', prisetio se koliko ga je izmorila saradnja s Brus Vilisom (60) tokom snimanja. Bio je nepodnošljiv u vreme promocije filma. Naime, glumac nije hteo novinarima davati izjave, a nije hteo ni da pozira pored jednog plakata za film. Koliko je bio nezadovoljan njihovom saradnjom, Smit je otkrio na zabavi povodom premijere filma.

- Želio bih da se zahvalim svima koji su radili na filmu, osim Brus Vilisu - bila je rečenica reditelja tokom zdravice.

Džulija Roberts

Na setu filma 'Huk', kada je imala 23 godine, Džuliju Roberts (47) je navodno bilo jako teško trpeti. Puno se svađala sa Stivenom Spilbergom, a njene kolege to su pripisivali propasti veze s Kiferom Saterlendom. Svi oni koji su s njom radili na filmu, a bilo je tu poznatih glumaca kao što su Dastin Hofman i Robin Vilijams, imali su prilike da posvedoče koliko je glumica bila emocionalno slomljena.

Dženifer Lopez

Dok je snimala film 'Šta očekujete kada očekujete', Dženifer Lopez (46) nije htela da razgovara ni sa kim od svojih kolega, Sve ih je ignorisala, a to je navodno radila jer se u to vreme rastajala od supruga Marka Antonija pa se bojala da neki detalj kojim slučajem ne procuri u javnost. Kada je neko nešto hteo da joj poruči, morao je to da uradi preko njenog asistenta.

Stiven Sigal

Holivudskog glumca godinama je pratila reputacija užasnog kolege. Prema pričama, Stiven Sigal (63) kaskadere je tretirao kao smeće i udarao nogama u međunožje kako bi proverio da li neko od njih nosi štitnike. Činio je to i glumcima koji nisu profesionalci, ali su morali da ga trpe zbog posla. Govorio je svima kako je on glavni na setu i da moraju da ga slušaju, pa mu se nisu suprotstavili.

Vesli Snajps

Glumac i komičar Peton Ozvalt prisetio se kako je glumac na setu filma 'Blejd: Trojstvo' po ceo dan sedeo u svojoj prikolici i pušio marihuanu. Njegovo ponašanje je delom bilo protest protiv reditelja Dejvida Gojera i produkcijske kuće za koje je Vesli Snajps (53) verovao da mu duguju više novca za njegove glumačke uloge te da su time uništili njegovu kreativnost. S rediteljem Gojerom je tada komunicirao putem papirića.

Gvinet Paltrou

Iako na prvu deluje kao plašljiva osoba, Gvinet Paltrou (43) zapravo je veoma zahtevna i problematična koleginica. Na setu filma 'Ajron men 2' tražila je da se tuš kabina potpuno osuši kako slučajno ne bi došla u dodir s vodom po kojoj je neko gazio pre nje. Zahtevala je da se s Skarlet Johanson, koja je takođe u filmu glumila, ne sretne na setu. Poznata je i kao osoba koja voli da tračari o svojim kolegama.

Rasel Krou

U glumačkim krugovima Rasel Krou (51) poznat je po tome što lako plane pogotovo ako je pod uticajem alkohola. Sa seta često odlazi jer mu se nije svidelo nešto od onoga što mora raditi ili ga je jednostavno neko izbacio iz takta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track