NE VOLE JE: Evo zašto je Lupita Njongo omržena zvezda!
Foto: Profimedija

Holivudski tračevi

NE VOLE JE: Evo zašto je Lupita Njongo omržena zvezda!

Pop kultura -
Pozorišni glumci Paskal Armand, Akosa Busia, Zenib Jah i Sejkon Senglob su bili uzbuđeni kada su saznali da sarađaviti sa poznatom Oskarovkom Lupitom Njongom, ali njihovo radovanje je kratko trajalo.

Tamnoputa glumica sa svojim kolegama tumači jednu od glavnih uloga u predstavi "Eclipsed" na Brodveju. Glumci koji su imali priliku da sarađuju sa Lupitom za nju nisu imali ni jednu reč hvale.

Naime, oni su je opisali kao razmaženu divu, koja se ponaša poput ledene princeze, koja voli da manipuliše ljudima. Direktor pozoriša je želeo da se Lupita pojavi na Brodveju, te je bio spreman ispuniti svaki njen zahtev, a ostatak glumaca je zamerio što je Njongova uvek odbijala njihove pozive na druženje i u garderobi ne komunicira ni sa kim. Oskarovka je tražila da joj daju lični garderober, ali to nije mogla dobiti zbog nedostatka prostora.

"Ne priča ni s kim ako ne glumi, a u pozorište dovodi i svoje telohranitelje jer tvrdi da je neko navodno prati", rekao je dobro obavešten izvor.

Iako sve glumice imaju jednako važne uloge Lupita ne želi davati zajedničke intervjue i radi sve kako bi se distancirala od ostalih. Lupita se koleginicama posebno zamerila kada je na zabavu za ekipu koja radi na predstavi dovela celu pratnju iako je, ponovno zbog nedostatka prostora, dogovor bio da niko neće dovoditi goste. Ostali nisu mogli podeliti taj trenutak sa svojim voljenima, a ona je dovela dovoljno ljudi da osnuje košarkaški tim, naveo je isti izvor. Inače, Lupita je postala veoma popularna kada je osvojila Osakra za sporednu ulogu u filmu "12 godina ropstva". Nema sumnje da joj je slava "udarila u glavu".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track