Oduševljavaju: Oni su najslađi klinci na Instagramu (FOTO)
Foto: Instagram

Rastopićete se

Oduševljavaju: Oni su najslađi klinci na Instagramu (FOTO)

Žena -

Slavne ličnosti često sa svojim pratiocima dele fotografije svojih neodoljivih mališana.Upravo zbog toga Instagram ima nekoliko profila koje najradije pratimo i prosto ne možemo da ih zaobiđemo.Tu je pre svega maleni Stefan, sin teniskog asa Novaka Đokovića i Jelene Đoković.

Tačno je da se brižni roditelji trude kako bi svog mališana zaštitili od preteranog eksponiranja u javnosti, zbog čega nikada ne fotografišu lik svoje bebe, ali njegovi neodoljivi momenti provedeni u igri sve jedno nas oduševljavalju.Mezimica Ane Sević i Darka Lazića, Lorena, prava je šećerlema. Njeni šareni kompletići i širok dečiji osmeh razoružavaju.

Lorena je prvo dete slavnog pevačkog para, a njene zgode i nezgode pratimo svakodnevno.Neodoljivi braća i sestre, Andrej, Adrijana i Mihajlo deca su Vujadina Savića i Mirke Vasiljević.

Malisani moji! Nista lepse od njihove srece!❤️❤️❤️

A photo posted by 'savicvujadin' (@savicvujadin) on Oct 11, 2015 at 5:13am PDT

Jedno drugome do zuba, kako bi rekle naše bake, ovi preslatki klinci u stanju su da nas u potpunosti razneže.Nia, preslatka ćerkica Ane Štajdohar i Nikole Demonje prevremeno je rođena zbog čega je zabrinula svoje roditelje, a za svoje zdravlje izborila se poput prave male heroine.

Treba da krenem na snimanje i da je ostavim baki i deki. Uopste mi se ne rastaje od moje kiflice...

A photo posted by ANA ŠTAJDOHAR (@ana.stajdohar) on Jun 11, 2015 at 6:38am PDT

Ona danas uveseljava živote svojih mame i tate, a neodoljivim smeškom obara nas sa nogu na društvenim mrežama.Malena Noel unela je sreću u život Jovane Švonje i Filipa Đorđevića a samo jedan pogled na ove okice rastopiće vas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track