SEKSI DEDA MRAZ ZA KOJIM SU ŽENE POLUDELE: Mnoge bi ga rado videle kraj svoje jelke
Foto: Printscreen Instagram

I vas će oduševiti

SEKSI DEDA MRAZ ZA KOJIM SU ŽENE POLUDELE: Mnoge bi ga rado videle kraj svoje jelke

Pop kultura -
Moderni deda Mraz po imenu Pol Mason je putem društvenih mreža očarao žene širom sveta, koje ne kriju da bi volele da ga vide pored svoje novogodišnje jelke.

Ovaj iskusni maneken već 30 godina je poznat kao neko ko podseća na simpatičnog dekicu koji donosi poklone. On je postao prava atrakcija, a korisnici društvenih mreža postavljaju njegove fotografije i selfije sa njim na svoje profile pod haštagom #YorkdaleFashionSanta sa jednim humanim ciljem.

Pol Mason, koji se može upoznati u tržnom centru Yorkdale u Torontu postao je veoma popularan na društvenim mrežama jer predstavlja modernu verziju deda Mraza. Ovaj tržni centar je obećao da će za svaki selfi donirati po jedan dolar u fondaciju koja se bavi bolesnom decom. Pol se trudi da izebgne susret sa decom, jer ne želi da im pokvari sliku o tradicioalnom deda Mrazu u crvenom odelu.

Zaposleni u tržnom centru smatraju da je Pol postao atrakcija jer odrasli imaju želju da se na neki način ponovo susretnu sa detinjstvom. Oni su takođe uvereni da im neće biti problem da skupe 10. 000 američkih dolara što je cilj ove fondacije. Sa ovakvim deda Mrazom to zaista nije teško, zar ne?

Pogledajte zbog čega je ovaj deda Mraz osvojio žene:

(timescolonist.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track