JUGOSLAV PANTELIĆ: Na Fest bih doveo Kejt Blančet i Izabel Iper

Neformalno sa selektorom Festa

JUGOSLAV PANTELIĆ: Na Fest bih doveo Kejt Blančet i Izabel Iper

Pop kultura -
Uz kafu i domaću rakiju otkrio nam je da li će Leonardo Dikaprio dobiti Oskara i koga od svetskih zvezda bi voleo da dovede u Srbiju da se poklone našoj publici

Jugoslav Pantelić, selektor ovogodišnjeg Festa, družio se predstavnicima medija koji će pratiti festival. Uz kafu i domaću rakiju otkrio nam je da li će Leonardo Dikaprio dobiti Oskara i koga od svetskih zvezda bi voleo da dovede u Srbiju da se poklone našoj publici.Koji film moramo pogledati iz ovogodišnje selekcije?- Ako moram da izdvojim samo jedan, preporučio bih onda ljudima da pogledaju „99 domova“ iranskog reditelja Ramina Bahranija. Film govori o samohranom ocu koji prihvata faustovsku ponudu da bi omogućio školovanje svog deteta.Da li su bolje zabave na crvenom tepihu ili afterpartiju?- Na crvenom tepihu se svi trude da se predstave u boljem izdanju, a na žurkama se oslobode i opuste.

Sutra će šetati crvenim tepihom... Pantelić sa ekipom filma „Vlažnost“
Sutra će šetati crvenim tepihom... Pantelić sa ekipom filma „Vlažnost“

Da li će Dikaprio dobiti Oskara?- Zaslužio je Oskara odavno. Ne mogu da garantujem da li će ga konačno osvojiti jer ima dosta pretendenata na tu nagradu.Hoće li on ikada doći na Fest?- Njegov dolazak bi morao, kao i dolazak drugih zvezda, da se ugovori i godinu dana unapred. Neophodno je da se još mnoge stvari poklope. Nama bi bila velika čast da Leo dođe u Beograd.Koga biste voleli da vidite sledeće godine na Festu?- Ako mi dajete mogućnost da biram, Matjua Kasovica, Izabel Iper i Kejt Blančet.(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track