PREMINULA SUPRUGA TOMA DŽONSA: Ostala je velika ljubav i njegove reči koji se ne zaboravljaju
Foto: Profimedia

Teška priča

PREMINULA SUPRUGA TOMA DŽONSA: Ostala je velika ljubav i njegove reči koji se ne zaboravljaju

Pop kultura -

Lindi Džons, supruga Toma Džonsa, preminula je u Los Anđelesu, u 59. godini od kancera. Sa legendarnim pevačem bila je decenijama, i bila je, kako je on rekao, ljubav njegovog života.

Džons je zamolio medije da ga razumeju i od njega ne traže izjave, jer prve trenutke nakon smrti supruge želi da provede u tišini.

Tom, koji se sa Lindom venčao 1959. godine i sa njom dobio sina Marka, zbog bolesti supruge je nedavno odložio turneju u Aziji. Njihova ljubavna priča je počela kad su oboje imali 15 godina, a venčali su se godinu dana kasnije.

A prvi susret se desio kad su Linda i Tom imali samo 12 godina. Poznato je da se supruga legende svetske muzičke scene borila i sa depresijom o čemu je Tom otvoreno pričao, pa i pisao u knjizi,"Do vrha i nazad: Autobiografija".

"Ona se sa depresijom bori od svoje mladosti. Oduvek je bila u dodiru sa njom. Ne voli da izlazi, već uživa da bude u našoj kući", izjavio je prošle godine Tom Džons dok je najvaljivao autobiografiju.

Linda je bolovala i od emfizema, bolesti pluća, koja je znatno smanjila njenu pokretljivost, pa je pevač, kako bi olakšao probleme supruzi, ugradio lift u njihovom domu. A najjače je odjeknula ova njegova izjava, odnosno reči iz knjige.

"Linda je ljubav mog života, to se ne menja, iako ne izgleda kao nekada. Ni ja ne izgledam kao što sam nekad izgledao, ali se trudim da dam najbolje od sebe", rekao je Tom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track