HOROSKOP KOJI GAĐA DIREKTNO: Možda vas boli, ali zbog ovih osobina ste omraženi
Foto: Profimedia

Astrologija otkriva istinu

HOROSKOP KOJI GAĐA DIREKTNO: Možda vas boli, ali zbog ovih osobina ste omraženi

Zanimljivosti -

Sigurni smo da znate sve kvalitete vašeg horoskopskog znaka pa vam prenosimo tri stvari po kojima ste ozloglašeni. Zbog ovih stvari biste najradije zabili glavu u pesak kao noj!

Ovan 1. Vaš moto bi trebalo da buderečenica: “Odmah, sada, odmah!”. Žurite i nestrpljivi ste.2. Ako nije Ovnova ideja, Ovna baš briga za nju.3. Možete da budete jaaaaaako nezreli.

Bik1. Posesivni ste i materijalisa i ne znate da delite.2. Bolno ste tvrdoglavi.3. Lenji ste i hedonista.

Blizanci 1. Toliko ste specifični da sagovornici nikada ne znaju na čemu su sa vama.2. Volite da slušate svoj glas i stalno upadate drugima u reč.3. Imate toliko hobija da na kraju ničemu niste posvećeni do kraja.

Rak1. Stalno menjate raspoloženje.2. Oprezni ste i plašljivi.3. Osetljivi ste i teško je znati kakva sitnica će vas povrediti.

Lav1. Toliko volite sebe, da jednostavno ne možete odoljeti bilo kojoj površini koja ima odraz.2. Ako želite nešto, spremni ste učiniti sve da to i dobijete.3. Želja da budete u centru pažnje može biti problematična jer nitko ne voli osobu koja misli da je centar svemira.

Devica1. Osuđujete sve oko sebe i ljudi nikada ne znaju kada ćete ih uzeti na nož.2. Znate da sitničarite i prebacujete ljudima kojekakve gluposti.3. Možete da budete krajnje pesimistični i umete da uvučete u svoje negativno raspoloženje sve oko sebe.

Vaga1. Baš ste neodlučni i pravi je pakao dogovarati se nešto s vama.2. Skloni ste da odustanete od vlastitih principa samo da biste usrećili nekoga i da biste održali mir.3. Vaša fascinacija lepotom može značiti i da provodite nenormalno mnogo vremena sređujući se. Škorpija1. Osvetoljubivi ste i spremni ste nekome da zagorčate život ako vam naškodi.2. Vaše manipulatorske sposobnosti mogu ozbiljno narušiti nečije mentalno zdravlje.3. Nema toga da ste jednostavno loše volje, već je to uvek duboki jad i čemer.

Strelac 1. Iskreni ste do te mere da zvučite kao da nekoga želite jednostavno povrediti.2. Volite da se pravite da baš sve znate.3. Ako ne radite nešto novo i uzbudljivo, verojatno se smrtno dosađujete.

Jarac1. Toliko ste opsednuti kontrolom, da ni ne razumete šta je opuštanje.2. Spremni ste iskoristiti druge za svoje napredovanje i to bez oklevanja.3. Uživate da pričate o negativnim stvarima i hranite se negativnom energijom.

Vodlija1. Volite misliti da ste objektivni i racionalni, što jednostavno znači da brzate i osuđujete druge.2. Sanjarite i živite u nekom svom svetu, pa se čini da ste hladni.3. Uvek nudite savete, ali podjednako često ne slušate što vam sagovornik zapravo govori.

Ribe1. Volite da se prepustite životnim okolnostima pa vam često izmakne kontrola nad vlastitim životom.2. Često propustite da primetite potrebe drugih.3. Vrlo ste naivni.

zenskimagazin.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track