PRIZNANJE: Dženifer Aniston najlepša žena na svetu u 2016. godini
Foto: Profimedija

Anistonova iznenađena

PRIZNANJE: Dženifer Aniston najlepša žena na svetu u 2016. godini

Pop kultura -

Magazin Pipl dodelio titulu glumici, koja se navodno razvodi od kolege Džastina Terua

Dženifer Aniston (47) najlepša je žena na svetu 2016. godine!Popularni magazin Pipl svake godine ovu laskavu titulu dodeljuje jednoj poznatoj dami, a po drugi put je za najlepšu proglašena holivudska glumica.

Dženifer tvrdi da je bila iznenađena kada je saznala ovu vest, ali da je polaskana i da je naučila da prihvati svoj izgled, kao i da se najbolje oseća kada je zdrava i jaka.Ona je u centru pažnje zbog navodnog razvoda od kolege Džastina Terua. Dženifer je odlučila da ga ostavi jer je saznala da se on redovno čuje s bivšom devojkom Hajdi Bivens, s kojom je bio 14 godina u vezi. Ako zaista dođe do njihovog razvoda, on će biti jedan od skupljih, pošto će koštati čak 170 miliona dolara. Time se ljubavno prokletstvo zvezde „Prijatelja“ nastavilo.

Njen brak s Bredom Pitom je okončan jer se on zaljubio u Anđelinu Džoli. Nakon toga, imala je veze s kolegom Vinsom Vonom i modelom Polom Skalforom i romansu s muzičarem Džonom Majerom. Kad je upoznala Džastina, tvrdila je da je on čovek njenog života. Ali Dženifer očigledno nije žena njegovog života. (I. E.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track