ISPOVEST KOJA JE RASPLAKALA MNOGE: Tom Henks ispričao tužnu priču iz detinjstva
Foto: Ap

Potresni momenti

ISPOVEST KOJA JE RASPLAKALA MNOGE: Tom Henks ispričao tužnu priču iz detinjstva

Pop kultura -

Tom Henks rasplakao je hiljade ljudi svojom tužnom životnom pričom iz detinjstva koju je nedavno ispričao.

Tom je pričao o razvodu roditeljka i koliko ga je potresao taj dogđaj.

"Šta ste mi uradili?" prvo je bilo što je pomislio Henks kada su njegovi odluku doneli odluku da se raziđu.Glumac je ispričao da je njega, brata i sestru podigao otac Ejmos koji se ženio dva puta. Zbog pogrešnih roditeljskih poteza neko vreme nisu viđali majku, a Tom je od svoje pete do desete godine živeo u deset različitih kuća u pet gradova.

"Razvod je više bio kompleksan nego što je bio buran. Nikada dotle nisam naišao na nekoga ko je agresivan ili ljut, pa to ispoljava na nama. Bili smo zbunjeni jer nam niko ništa nije objasnio. Niko nije rekao "Hej, slušaj, vi ste super deca. Niste uradili ništa loše. Dajte nam malo vremena da smislimo šta ćemo da radimo." Niko nam nikada to nije rekao", isprčao je Henks u emisiji.

Tom je otkrio da se oženio u 21. godini kako ne bi bio usamljen. Iz tog braka je dobio sina Kolina i ćerku Elizabetu.

"Najbolja stvar koja mi se desila je što sam decu dobio u 21. jer nisam duvao. Nisam koristio drogu, nisam bio momak za žurke", priznaje Oskarovac. U 27. godini upoznao svoju drugu ženu Ritu Vilson sa kojom se oženio 1988. i od tada su nerazdvojni.

"Mislim da više nikada neću biti usamljen, tako sam se osetio kada sam upoznao moju ženu", ističe ponosno Tom Henks koji je zadovoljan svojim životom.

Foto: Fonet
Foto: Fonet

(theguardian.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track