ŠOKANTNE ROK PRIČE KOJE SU APSOLUTNO ISTINITE: Matorci sa klinkama, bahanalije i alkohol!
Foto: Jutjub

Sve je to rokenrol!

ŠOKANTNE ROK PRIČE KOJE SU APSOLUTNO ISTINITE: Matorci sa klinkama, bahanalije i alkohol!

Pop kultura -

Rok mitovi i legende su uvek zanimljive priče, ali šta ako vam kažemo da su neke vrlo istinite?

Kako su nastale neke pesme, ko ih je pravio, a najgore je ko je sve bio sa maloletnicama?1. Čarls Menson napisao je melodiju za Bič BojseDenis Vilson iz Bič Bojsa došao je do jedne od Mensonovih pesama i snimio je. Menson je čak i živeo jedno vreme kod Vilsona sve dok mu nije dosadilo Mensonovo ludilo i izbacio ga napolje.

2. Majk Džekson napisao je neke melodije i muziku za igricu "Sonic the Hedgehog 3"Majkl Džekson je po svemu sudeći bio jedno veliko dete. tako da i nije neko iznenađenje da je pisao muziku za popularnu igricu iz 1993. godine. Ovo je bio trač sve do početka ove godine kada su autori igrice potvrdili Džeksonovu umešanost u projekat!

3. Tupakovi prijatelji su se "naduvali" od njegovog pepela!Članovi Tupakove grupe, "The Outlawz", pomešali su njegov pepeo sa marihuanom i "popušili" su bivšeg prijatelja jer bi on to tako želeo? Ideju su dobili od jedne njegove pesme "Black Jesus" gde govori da mu je poslednja želja da se popuši njegov pepeo. Neka ovo bude lekcija za sve repere, nemojte da govorite nešto ukoliko niste spremni da to bude realnost kao da je vaš testament i poslednja želja.

4. Basista Roling Stonsa, Bil Vajman je prljavi matorac.KKada su Roling Stonsi bili na vrhuncu popularnosti, Vajman je bio najprljaviji. Kada je imao 48 godina "zaljubio se" u 13-godišnju devojčicu Megi Smit. Njih dvoje su spavali zajedno kada je ona imala samo 14 godina, a raskinuli su kada je napunila 18. Ovo Vajmana čini seksualnim prestupnikom.

5. Ozi Ozborn nije baš voljen od strane PETA.Kada se Ozi sreo sa direktorima Kolumbija rekordsa, njegova žena Šeron ga je ohrabrivala da pusti 2 bele golubice (kao znak mira možda?), međutim, Ozi je imao druge ideje. Zgrabio je jednu golubicu i ogrizao joj je glavu, što je direktore izdavačke kuće uverilo da je to čovek u koga treba investirati!

6. Džeri Li Luis oženio je svoju rođaku koja je imala 13 godina tada.Samo zato što si je oženio Džeri ne znači da je to bilo ispravno, a ne pričamo ovde o drugom ili trećem kolenu, ovo je bila sestra prvo koleno. Ovo čak nije bilo ok ni 1958. godine i zbog toga je Džeri izgubio veliku podršku fanova.

7. Stiven Tajler usvojio je devojčicu kako bi mogao da se zabavlja sa njom.Američka javnost ne voli da vodite slatku ljubav sa maloletnim devojčicama koje ste usvojili. 1975. godine neki jezivi roditelji potpisali su starateljstvo 14-godišnje ćerke Stivenu Tajleru kako bi par mogao da živi zajedno. Imali su vezu dok devojčica nije napunila 18 godina, a onda ih je abortus razdvojio.

(Top Rated Viral)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track