HVALA BOGU PA SE NIJE NI DESILO: Budite zahvalni što se ovi filmovi o super herojima nisu snimili!
Foto: Printskrin

Dobro je!

HVALA BOGU PA SE NIJE NI DESILO: Budite zahvalni što se ovi filmovi o super herojima nisu snimili!

Pop kultura -

Nekada su bili samo Supermen, Betmen, Spajdermen, a sada ih ima toliko da više ne možemo sve ni da zapamtimo.

Zamislite sada da ih je bilo još, a verujte malo je falilo. Predstavljamo vam neke filmove koji na sreću nikada nisu snimljeni!1. Spajdermen Džejmsa KameronaNa vrhu slave sa "Terminatorom 2", Džejms Kameron pokušao je da Spajdermena postavi na veliko platno i to u glavnim ulogama Leonardo DiKaprio i Arnold Švarceneger. Zbog briga da li će uspeti da odrade sve zamišljene specijalne efekte kako bi napravili ubedljiv glavni lik, a bilo je tu i previše nasilja u scenariju, snimanje je ipak obustavljeno!

2. Zeleni fenjerPočetkom 2000-ih, Vorner Bros pokušao je da adaptira "Zeleni fenjer" za film i to sa Džekom Blekom u glavnoj ulozi. Posle nekoliko godina stajanja na polici, preradili su scenario u super heroja sa Rajanom Rejnoldsom u glavnoj ulozi.

3. Povratak Supermena 2Brajan Singer napravio je scenario za "Povratak Supermena 2" koji bi se bazirao samo na sudbini Kriptonit ostrva iz "Povratka Supermena". Ipak, jako loša gledanost "Povratka Supermena" uništila je svaku budućnost nastavka i studio je na uštrb ovog filma snimio "Čoveka od čelika".

4. Pobednički BetmenUprkos propasti "Betmena i Robina", Vorner Bros planirao je 5. nastavak Betmena u kom se bori sa Vranom i Herli Kvinom. Ipak...to se nije desilo!

5. Liga pravdeReditelj "Pobesnelog Maksa" Džordž Miler potpisao je ugovor da napravi "Ligu pravde", sa postavkom glumaca kao što je Megan Gejl kao Žena Čudo. Osmišljen da bude mogući nastavak filma "Netmen Begins", Vorner Bros je ubio projekat kada je video "Mračnog viteza".

6. X-Men Koreni: MagnetoSkrajb Dejvid Gojer imao je nameru da napiše originalnu priču za zločince X Mena. Ipak, ideje su dovele do snimanja "X-Men First Class."

7. Žena Čudo, Džosa VidonaPre nego što su snimljeni "Osvetnici", Džos Vidon pokušao je da napravi "Ženu Čudo". Nije uspeo. navodno nisu uspeli da pronađu pravu glumicu za pravi budžet.

8. Supermen 5To što je Kristofer Riv glumio u samo dva dobra Supermen filma je naš gubitak. Pre 4. dela, Kanon Films planirao je da snimi 5. deo, koji bi uzeo delove 4. dela za bazu.

9. Supermen ŽiviŠta je to sa Supermenom i propalim filmovima? Tim Barton radio je godinama na tome da napravi deo "Supermen Živi" tokom 90-ih godina, a Nik Kejdž trebalo je da bude glavna uloga. 3 nedelje od produkcije, studio je povukao ručnu za projekat zbog brige o budžetu.

10. Spajdermen 4Željni para od fanova Spajdermena, Soni je pokušao da dovuče Sema Rejmija, Tobija Megvajera i Kristin Danst nazad za "Spajdermen 4" sredinom 2000-ih godina. Potencijalni budžet bio je 300 miliona dolara a problemi sa scenarijom naterali su studio da ubije projekat.

(Top rated)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track