(FOTO) Kad bi htela, imala bi šta da pokaže: Srpska glumica (59) ruši mitove o godinama!
Foto: Zorana Jevtić

SVAKA ČAST

(FOTO) Kad bi htela, imala bi šta da pokaže: Srpska glumica (59) ruši mitove o godinama!

Pop kultura -

Mirjana ima telo na kom mogu da joj pozavide i 20-godišnjakinje, pa ponosno može da se skine u kupaći kostim i pokaže svoje trbušnjake

Mirjana Karanović je jedna od najpoznatijih i najuspešnijih srpskih glumica, koja je uvek bila poznata po odličnoj glumi, ali i skromnosti i umerenosti u javnom eksponiranju, piše Stil.Nju ne možete da vidite u središtu skandala i afera, ona ima druge prioritete - rediteljski posao koji obavlja sa velikim uspehom i zdrav život, koji uključuje i svakodnevne treninge.

Iako o tome ne priča javno i ne prikazuje svoje telo, prošlog leta Mirjana je zagolicala maštu javnosti kada je na Instagramu objavila fotografiju sa letovanja, na kojoj u kupaćem kostimu izgleda apsolutno fenomenalno!To je postigla isključivo kroz vežbanje tokom dve godine, a rezultati su se i te kako videli, i to odmah."Imala sam višak kilograma i nekako sam bila troma i onda sam samo htela da probam. I to pre dve godine. Četiri meseca sam mrzela svaki sekund koji sam provela tamo i onda je nekako tako došlo do te sreće", kaže glumica koja je počela da vežba isključivo zbog sebe, ane zbog partnera ili tuđih primedbi i komentara.

Mirjana sada ima telo na kom mogu da joj pozavide i dvadesetogodišnjakinje i ponosno može da se skine u kupaći kostim i pokaže svoje trbušnjake.I ona je samo ljudsko biće i ima svojih slabosti, pa ne može u potpunosti da se odrekne sladoleda, kolača i peciva, ali zna da je teretana jedini "lek" za ove "boljke"."Najvažnije je da se dopadneš sebi. Ne vredi da te neko ubeđuje kako si super, ako ti u to ne veruješ", poručila je glumica.Glumica je u januaru napunila 59. godina, a i dalje izgleda fenomenalno, čak ni njeno lice ne odaje koji je rođendan proslavila.Zato učite od Mirjane koja je još jedna u nizu dama koje su srušile mit o izgledu u godinama i dokazala da kada nešto ne želite, ograničenja ne postoje.

Čitajte još na portalu Stil:Novac i slava im potpuno pomutile razum: One su uradile najluđe stvari zbog ljubavi!Rodila dvoje dece, a i dalje je simbol seksepila: Devojka prirode, prvo telo Holivuda! (FOTO)Unakazila se botoksom, jedva je prepoznali: Slavna glumica na gala večeri zaprepastila izgledom!Ovo su znaci da morate ostaviti partnera: Ako vam uradi ovako nešto znači da nema dalje!Raskošan dom Lepe Brene: Zavirite u enterijer porodice Živojinović (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track