OTKRIVENA TAJNA: Patrika Svejzija zlostavljala žena Lisa
Foto: Profimedia

Progovorili prijatelji pokojnog glumca

OTKRIVENA TAJNA: Patrika Svejzija zlostavljala žena Lisa

Pop kultura -

Kad Lisa nije dolazila kući, glumca je posećivao brat Don. Nalazio ga je kako leži u vlastitoj mokraći i fekalijama

Patrik Svejzi je u poslednjim danima života trpeo torturu koju je nad njim sprovodila supruga Lisa Nijemi, otkrivaju njegovi prijatelji sedam godina nakon glumčeve smrti.Zvezda filma „Prljavi ples“ ne samo što se borio s nesnosnim bolovima zbog teške bolesti već je morao da se suoči i s porodičnim nasiljem.

Oni su istakli da je Patrik živeo u kućnom pritvoru, a supruga, s kojom je 34 godine bio u braku, varala ga je i bila je nasilna prema njemu. Ostavila ga je da umre u najgorim mukama i prljavštini, a nije dozvoljavala ni njegovoj majci ni prijateljima da ga posete.

- Patrik je mnogo voleo svoju ženu, a ona je bila nasilna prema njemu. Tukla ga je, a on ruku nikad nije podigao na nju. U tim situacijama bi udarao nameštaj i zidove. Svađali su se žestoko - rekao je jedan od glumčevih prijatelja za Radar onlajn i dodao:

- Kad Lisa satima nije dolazila kući, Svejzija je posećivao brat Don. Nalazio ga je kako leži u vlastitoj mokraći i fekalijama jer nije mogao sam da ustane.Patrikova prijateljica Šarlota Stivens rekla je da je savetovala Svejziju da se razvede, ali da on to nije hteo.K. L.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track