RODITELJI S PLANOM: Oni lete privatnim avionima i žive u vilama a njihova deca neće naslediti NIŠTA!
Foto: Profimedia

RODITELJI S PLANOM: Oni lete privatnim avionima i žive u vilama a njihova deca neće naslediti NIŠTA!

Pop kultura -

Nedavno su mediji objavili da Bil Gejts, čovek koji je svetu darovao Majkrosoft i poseduje 81,7 milijardi dolara, neće ostaviti bogatstvo svojoj deci. Ipak, on nije jedini.

Sve više bogatih i slavnih odlučuje da svoje milione i milijarde američkih dolara donira dobrotvornim organizacijama umesto da obezbedi lagodan život svojoj deci, piše Story.Razlozi su različiti, a poznati najčešće to čine jer žele da njihova deca cene prave vrednosti.

Elton DžonBritanski muzičar ima bogatstvo koje se procenjuje na 380 miliona dolara, ali njegovim mališanima to nije veliki razlog za radovanje.

StingBivši član grupe Police je vlasnik, procenjuje se, oko 300 miliona dolara. Međutim, njegova deca od toga nemaju ništa."Rekao sam im da za njih neće ostati puno novca jer ga mi trošimo", jednom prilikom je rekao Sting i dodao da ne želi da novac bude "albatros oko vratova" njegove dece.Naravno, ako budu u nevolji, pomoći ću im."

Džordž LukasRežiser kojem dugujemo franšizu "Zvezdani ratovi" ima bogatstvo vredno oko 4,9 milijardi američkih dolara, a namerava da ga zavešta organizacijama koje imaju za cilj da unaprede obrazovanje."Sve dok imam na raspolaganju sredstva, trudići se da podignem lestvicu za buduće generacije učenika svih uzrasta", rekao je Lukas svojevremeno.

Sajmon KauelSudija muzičkog takmičenja X-factor i jedan od najuspešnijih muzičkih producenata na svetu je ponosni tata jednog dečaka, koji neće dobiti njegovih 500 miliona dolara.Kauel je otkrio da će njegovo bogatstvo dobiti dobrotvorne organizacije koje se bore da obezbede srećniji život deci i psima širom sveta.

Mila Kunis i Ešton KučerGlumački par koji je trenutno čeka drugo dete nema nameru da svojim mališanima obezbedi život bez ijedne jedine briga, ispunjen trošenjem novca."To nam je veoma važno jer smo oboje bili siromašni u detinjstvu i sve smo steli sami, svesni smo vrednosti svakog dolara", rekla je nedavno Mila.Ona je istakla da su ona i Kučer razgovarali o tome "kako vaspitati dete da ne bude kreten" i pre nego što su dobili ćerkicu Vajat.Naravno, oni neće uskraćivati svojoj deci bogate obroke i slično, ali će ih vaspitati tako da shvate da moraju sami da se izbore za lagodan život.

Džeki ČenSlavni glumac namerava da 140 miliona dolara pokloni nekoj humanitarnoj organizaciji.Šta će od toga dobiti njegov sin?"On može sam da zaradi novac", jednostavno objašnjava Čen, inače Unicefov ambasador dobre volje.Sa sajta Story.rs preporučujemo vam još:MALO KOJI MUŠKARAC BI OVAKO POSTUPIO: Zbog ovog poteza ćete još više ceniti Nikolu Rokvića!MAČINSTVO JOJ PRIJA: 10 fotografija koje dokazuju da je Seka Aleksić još lepša otkad je mamaNIŠTA NIJE MOGLO DA STANE NA PUT NJIHOVOJ SREĆI: 10 zvezda koje su promenile veru zbog ljubavi (FOTO)POTPUNO ĆETE SE IZNENADITI: 10 znakova da ste inteligentniji nego što mislite!NIJE U PITANJU SAMO SEKS: 10 znakova da mu je ZAISTA stalo do vas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track