SARS OSVOJIO MTV NAGRADU: Veliko priznanje za naš alternativni bend!
Foto: Promo

SARS OSVOJIO MTV NAGRADU: Veliko priznanje za naš alternativni bend!

Pop kultura -

Evropska dodela MTV nagrada (MTV EMA) održana je sinoć u Roterdamu, u Holandiji, a srpski alternativni muzički sastav SARS dobitnik je nagrade MTV Best adrija ekt na osnovu glasova iz regiona.

Bend SARS dobio je priznanje u godini u kojoj obeležava deceniju rada i u kojoj je objavio šesti studijski album, kao i u trenutku kad je na rasprodatoj regionalnoj turneji.- Osvajanje ove nagrade usledilo je u najboljem trenutku za nas i drago mi je što je prvih deset godina postojanja grupe SARS krunisano priznanjem MTV EMA! Hvala svima na podršci - rekao je pevač beogradskog sastava Žarko Kovačević.U konkurenciji za nagradu MTV Best adrija ekt bili su još Elemental, Luce, Sidarta i Toni Zen, a zahvaljujući najvećem broju glasova publike iz regiona bend SARS odneo je pobedu.

Za najboljeg muškog izvođača priznanje je dobio pevač Šon Mendez, a u ženskoj konkurenciji ono je pripalo Ledi Gagi.Nagradu Global ajkon dobila je grupa Grin dej, dok je za najbolji rok sastav proglašen Koldplej. Najbolji hiphoper je Drejk, najbolji novajlija Zara Larson, nagradu za najbolji spot dobila je grupa Vikend, za najbolji izgled priznanje je dobila ekscentrična Ledi Gaga, a u sferi elektronske muzike najbolji je bio Martin Gariks.Do zaključenja ovog izdanja nije bila okončana dodela nagrada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track