(FOTO) TATA SUPERHEROJ: Kada te sin zamoli da budeš Betmen, to ne može da se odbije
Foto: Profimedia

Dobar glumac, bolji otac

(FOTO) TATA SUPERHEROJ: Kada te sin zamoli da budeš Betmen, to ne može da se odbije

Pop kultura -

O raskidu jednog od omiljenih holivudskih parova, Benu Afleku i Dženifer Garner i dalje se piše, iako je od rastanka prošlo više od godinu dana.

Par koji je bio deset godina u braku ima troje dece, Vajolet, Serafinu i Semjuela. Ben je nedavno gostovao u emisiji kod Elen Dedženeris, gde je otkrio koji je njegov najveći životni uspeh.

Glumac je otkrio i da od svoje dece vrlo često dobije korisne savete u vezi sa karijerom. Tako ga je sin ubedio da snimi Betmena, koji je naišao na nož krod kritike.

Foto: youtube printscreen
Foto: youtube printscreen

"Rekao sam mu da nisam siguran da želim da budem Betmen, na šta je on odgovorio: “Tata, ti moraš da budeš Betmen!”. I bio je u pravu, ako imate priliku da budete superheroj kao što je Betmen, morate da je prihvatite! Semjuel je i dalje ubeđen da sam Betmen. Sad sigurno misli da sam u čuvenoj Betmenovoj pećini. Vremenom, kad odraste će shvatiti, a dok se to ne desi, sigurno mogu da očekujem posete psihoterapeutu uz gomilu bačenog novca. Ali, nije mi žao", duhovito je izjavio glumac gostujući u emisiji Elen Didženeres.

(cdm.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track