Tajna o njegovoj smrti će zauvek ostati u ovoj kući: Ovde je Džordž Majkl proveo poslednje dane!
Foto: Profimedia

Domovi slavnih

Tajna o njegovoj smrti će zauvek ostati u ovoj kući: Ovde je Džordž Majkl proveo poslednje dane!

Pop kultura -

Vest o smrti Džordža Majkla je potresla čitav svet. Mnoge poznate ličnosti se opraštaju od njega, a njegovi mnogobrojni fanovi ostavljaju sveće i poruke pred kućom u kojoj je proveo poslednje dane.

1 / 5 Foto: Profimedia

Iako je bio medijski veoma ispraćen, život Džordža Majkla je za mnoge još uvek prava misterija.

"Čitav ovaj posao, mislim na šou-biznis, zasniva se na egu, sujeti, samozadovoljstvu, a s**nje je pretvarati se da nije tako. Nema utehe u istini, bol je sve što ćete naći u javnom svetu", rekao je jednom prilikom Džordž Majkl koji je svojom pojavom fascinirao svet.

Ipak, vest o njegovoj smrti je došla kao veliki šok, a mnoge poznate ličnosti ne kriju svoju tugu povodom odlaska poznatog pevača, piše Story.

Njegovi fanovi, s druge strane, u suzama su pohrlili ka kući u kojoj je pevač proveo svoje poslednje dane. Sveće, poruke i cveće su jedan od načina da se oproste od poznatog pevača, dok mnogi smatraju da će misterija o njegovoj smrti zauvek ostati među ovim zidovima.

Prostrana kuća u Londonu bila je pravo utočište za poznatu zvezdu koja je, uprkos mnogobrojnim skandalima i sukobima sa zakonom, svoju oazu mira pronalazila upravo ovde! Dom Džordža Majkla je krasio i divan pogled na jezero u kojem je poznati muzičar uživao. Obilje prirode je jednu tipičnu i prostranu londonsku kuću činilo pravim rajem.

Međutim, jedan detalj je svima slomio srce...

Naime, kao i uvek u doba praznika, ulazna vrata Džordža Majkla krasio je božićni venac koji je uvek asocirao na toplinu i mir doma.Izvor: Story.rsSa sajta Story.rs pročitajte i:Svi pričaju o njegovim seksualnim sklonostima i drogama, a zaboravljaju OVO: 5 priča običnih ljudi zbog kojih ćete zaplakati zbog smrti Džordža MajklaJedna je manje zvezda na muzičkom nebu... : Petar Perović skrhan vestima o smrti slavnog pevača (FOTO)Poznati se opraštaju od Džordža Majkla: Kako je moguće da je uzrok smrti otkriven ovako brzo? (FOTO, VIDEO)Rekla je DA: Filip Živojinović zaprosio Aleksandru Prijović?Oproštaj od velikog umetnika: Poslednji Božić Džordža Majkla (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track