DOTAKLA JE DNO: Udovica Patrik Svejzija prodaje čak i njegovu PERIKU! Užas!
Foto: Profimedia

Rodbina ogorčena

DOTAKLA JE DNO: Udovica Patrik Svejzija prodaje čak i njegovu PERIKU! Užas!

Pop kultura -

Već su odavno isplivale mračne tajne o poslednjim danima Patrika Svejzija sa svojom ženom Lisom.

Lisa Niemi, udovica legendarnog glumca Patrika Svejzija prodaje čak i periku koju je glumac želio nositi na snimanjima jer je zbog hemoterapije ostao bez kose.

Dotaknula je dno, tvrdi glumčeva rodica Danijel Svejzi, koja je najavila da će šezdesetogodišnjoj Lisi zagorčati život.“Rasprodaje sve što je stricu značilo kako bi dobila više novca. Porodična imovina treba da ostane porodici, koliko joj novca još treba?”, izjavila je Danijel.

ŠOKANTNI DETALJI O POSLEDNJIM DANIMA PATRIKA SVEJZIJA: Žena ga ostavljala danima da leži u mokraći

Svejzi je preminuo pre osam godina nakon duge borbe s rakom gušterače. Lisa je nasledila svu imovinu, procenjenu na 36.000.000 eura, a tvrdi da je sve pre prodaje ponudila porodici, ali niko od njih nije, prema njenim rčima, želeo ništa.

“To je još jedna od njenih laži, u osam godina od stričeve smrti, niko nas nije ni pokušao pozvati”, rekla je Danielle.Lisa je s glumcem bila u braku od 1975. godine, a nakon njegove smrti njegovi prijatelji tvrdili su da ga je varala i s muškarcima i sa ženama, tukla i vređala, a nije ni dopuštala porodici da ga viđa kad je oboleo. Na aukciji su 234 uspomene na Svejzija, poput nagrada, kostima, motocikla Harli Dejvison, automobila DeLorean i kožne jakne iz “Prljavog plesa”.

Profimedia
Profimedia

(fokus.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja