PRETE MI SMRĆU, IZGUBILA SAM PRIVATNOST: Plejboj zečici je samo jedna fotka uništila život!
Foto: Profimedia

Da je znala, ne bi objavljivala

PRETE MI SMRĆU, IZGUBILA SAM PRIVATNOST: Plejboj zečici je samo jedna fotka uništila život!

Pop kultura -

Plejboj model Dani Maters prošlog leta našla se na meti zbog fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu. Dani se nakon skandala povukla u ilegalu, a sada je po prvi put kroz suze progovorila o onome što je uradila.

Matersova je zažalila jer je na društvenoj mreži objavila fotografiju nage starije u teretani, uz poruku: "Ako ja moram ovo da gledam, onda morate i vi."

foto: Profimedia

Usledile su burne reakcije korisnika društvenih mreža, pa je Dani obrisala sliku i izvinila se za svoje ponašanje. Uprkos tome nije prestala da dobija kritike, pa je obrisala sve svoje naloge na društvenim mrežama. Prošle nedelje oosuđena je zbog kršenja tuđeg prava na privatnost na 30 dana društveno-korisnog rada, i tri godine uslovne kazne. Dani je sada progovorila o ovom incidentu i otkrila kroz kakvu je torturu prošla zbog svoje greške.

"I ja sam izgubila privatnost. Moju porodicu okružili paparaci. Dobijala sam pretnje smrću. Moja privatnost mi je oduzeta nakon što sam ja ugrozila tuđu. Krila sam se u kući moje majke. Osećala sam se kao da sam dotakla dno", rekla je kroz suze i dodala da još nije imala priliku da se lično izvini ženi čiju je sliku objavila.

"Nisam mogla da je upoznam, ali sam želela. Tako da ima dosta problema koje tek treba da rešim. Nisam želela da je povredim. Nije mi bila namera da tu sliku podelim sa svetom. I nadam se da će ona moći da mi oprosti. Ne očekujem od nje da zaboravi. Ne očekujem da joj se dopadam. Samo želim njen oproštaj."

foto: Profimedia

Kurir.rs/ABC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track