SRAMOTA BORA ĐORĐEVIĆ JAVNO PROZVAO ANU BRNABIĆ: Draga, ne budi pe*er!
Foto: Ivan Trujić, Aleksandar Popović, Fonet

Bruka

SRAMOTA BORA ĐORĐEVIĆ JAVNO PROZVAO ANU BRNABIĆ: Draga, ne budi pe*er!

Pop kultura -

Skandal na Gitarijadi: Frontmen Riblje čorbe posvetio premijerki svoj hit, a posle koncerta se pokajao: „Nemojte o politici. Možda će ona dobro raditi taj posao“

Bora Đorđević napravio je skandal na otvaranju Gitarijade! Frontmen Riblje čorbe posvetio je premijerki Srbije Ani Brnabić svoj hit „Draga, ne budi pe*er“!

Roker nije odoleo da ne priča o politici, a poštovaoci njegove muzike nisu očekivali ovakav sramotan potez.

- Pe*ere nikad nećemo prihvatiti. Nekad se znalo - pe*eri su bili pe*eri. U to ime: „Draga, ne budi peder“ - rekao je Bora pred 15.000 ljudi.

Otvorio festival

Posle koncerta spustio je loptu. Đorđević se očigledno pokajao što je pred publikom potkačio premijerku.

- Nemojte o politici. Možda će Ana dobro raditi svoj posao - rekao je muzičar.

Koncertima Riblje čorbe i Bajage otvoreno je 51. izdanje Gitarijade, pod pokroviteljstvom „Zaječarskog piva“, a publika je uživala u nekoliko sati kvalitetnog ritma. Bora je u pratnji sjajnih muzičara Miše Aleksića, Vicka i Džindžera ređao legendarne hitove „Gde si u ovom glupom hotelu“, „Amsterdam“, „Avionu, slomiću ti krila“, „Nemoj da ideš mojom ulicom“, „Jedino moje“, „Anđele“, ali bilo je i pesama s novijih albuma, na koje su Zaječarci odlično reagovali.

Buka u celoj Srbiji

- Stvorili smo buku koja se čuje u celoj Srbiji, ali i Evropi. Raduje me što se ovoliko ljudi okupilo na koncertu, čime smo pokazali da rok muzika ima publiku u našoj zemlji, i da je Gitarijada nešto što moramo da čuvamo kao brend - rekao je Bora Đorđević.

Posle njega, na scenu je stupio Bajaga, koji je nastavio s vrhunskom muzikom i probio svoj termin za gotovo sat vremena.

Ljubomir Radanov

foto: /

Humanitarna akcija Bora se ošišao u Zaječaru

DONIRAO KOSU ŽENAMA OBOLELIM OD RAKA

Bora Đorđević je ostao u Zaječaru, gde je s bendom učestvovao u humanitarnoj akciji „Zaječarskog piva“ - „Ošišaj kosu, budi rOKer“ za pomoć ženama obolelim od raka dojke.

- Svako ovo treba da uradi za žene obolele od raka. Ovo je najmanje što sam mogao da učinim za njih - kaže Bora.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ana Brnabić ušla u Top 5 !

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track