NOVA PREDSTAVA SLAVNOG GLUMCA: Đuričko slavi 43. rođendan na sceni!
Foto: Dragana Udovičić

PREMIJERA NA DORĆOLU

NOVA PREDSTAVA SLAVNOG GLUMCA: Đuričko slavi 43. rođendan na sceni!

Pop kultura -

Glumac Nikola Đuričko (42) popularnost je stekao ulogom u seriji „Otvorena vrata“, a konačno će u večeras ispuniti svoju rođendansku želju i nastupiti kao stendap komičar. Dobra zabava je zagarantovana, a žurka počinje u 21 sat u Dorćol placu.

- Kada sam napunio 40 godina, jedna od rođendanskih želja mi je bila da napravim svoj stendap šou. Mnogo prijatelja savetovalo me je da to uradim. Nadam se da nisu bili samo ljubazni. Kada su mi dobri ljudi predložili Dorćol plac, gde sam se uvek divno provodio, škljocnulo je u mojoj glavi da je to prava prilika - otkrio je Đuričko.

Glumac je godinama član Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a konačno će dobiti priliku da se oproba u jednom od najzahtevnijih žanrova.

- Dogovorili smo se. Jul se nametnuo, a izbor datuma je bio donekle predodređen. Devetog jula punim 43. Šta se desilo? Zašto mi je trebalo tri godine? Znam pouzdano da nije da nisam imao materijal. Znam takođe da sam se malo bio uplašio? Možda me je život malo pregazio? No, kako god. Poklon će biti vaš dolazak - kaže glumac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track