BIVŠI AMBASADOR IZ NIGERIJE DOVEO PRIJATELJICU: Jukerija zavolela srpske ćevape!
Foto: Bojan Bogdanović

UŽIVA U DRUŠTVU

BIVŠI AMBASADOR IZ NIGERIJE DOVEO PRIJATELJICU: Jukerija zavolela srpske ćevape!

Pop kultura -

Atraktivna Afrikanka Jukerija Onijebuči (25) u društvu našeg poznatog psihijatra i bivšeg srpskog ambasadora u Nigeriji Jovana Marića (75) izazavala je nagađanja da je u pitanju "trofej" sa njegovog diplomatskog službovanja.

Profesor Marić je rešio misteriju i otkrio ko je atraktivna devojka.

"Ne, nije to što mislite. Ona je moja poznanica, koju sam upoznao za vreme mog službovanja u Abudžiju, glavnom gradu Nigerije, a koja je pre dva meseca došla u goste kod moje porodice sa željom da upozna Evropu i nauči srpski jezik. Ona je prijatna i dobra osoba koju sam sretao u Nigeriji dok sam bio ambasador. Približnih je godina kao i moja ćerka, sa kojom se i druži, tako da nema govora o nekoj emotivnoj vezi", rekao je profesor dr Jovan Marić.

On kaže da je Jukerija studentkinja i da nikad nije putovala van Nigerije, tako da je njegova porodica odlučila da je ugosti na neko vreme. Marić otrkriva da je lepa Afrikanka naučila samo nekoliko reči srpskog, ali i šta voli od naših jela.

"Naučila je da malo za sada. Zna da kaže "hvala", "molim", "izvolite". Od srpskih jela voli samo ljuto jer je na to navikla u Nigeriji. Voli roštilj, ćevape, ali i naš burek", otkriva Marić navike lepe studentkinje iz Afrike, gde je službovao do pre dve godine.

foto: Draško Aćimović

Jovan Marić je u našoj ambasadi u Nigeriji bio od 2014. kao kadar Nove Srbije. Od 2006. do 2009. bio je ambasador u Južnoafričkoj Republici. Marić je sa lepom devojkom gostovao u TV emisiji "Pod sjajem zvezda" kod Draška Aćimovića.

Kurir.rs/Alo, Foto: Bojan Bogdanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track