Najnovije vesti

ISPLIVALE MRAČNE TAJNE KRALJEVSKE PORODICE: Princ Hari se drogira, a Endru ima seksualnu robinju!
Foto: Profimedia

SKANDAL!

ISPLIVALE MRAČNE TAJNE KRALJEVSKE PORODICE: Princ Hari se drogira, a Endru ima seksualnu robinju!

Pop kultura

Prinčevi Endru i Hari glavna su tema svih medija ovih dana zbog tajni koje su o kraljevskoj porodici nedavno isplivale u javnost. Naime, Endru je navodno obožavao da spava sa Nađom Marčinko, koju je kupio "negde u bivšoj Juslaviji".

S druge strane, princ Hari obožava da izlazi i redovno puši travu na žurkama, a o njegovim blamovima se uveliko govori.

Nađa Marčinko imala je samo 17 godina kada je bila prisiljena na seksualni odnos sa princem, međutim odbila je da svedoči protiv princa, te je postala jedna od najbližih saradnica kontroverznog milijardera Džefrija Epstajna, koji ju je i pozajmljivao princu.

foto: Profimedia

Skandale su imali i drugi članovi kraljevske porodice. Mlađi sin Čarlsa i Dijane redovno skandalima puni stranice britanskih tabloida. Nakon što se fotografisao u nacističkoj odeći, u novinama se našla i fotografija kada je zgrabio prijateljičine grudi, a provodio se i na Hvaru, gde je fotografisan kada je upao u bazen. Kraljica mu je čak oprostila izjavu da povremeno puši travu.

Kraljičin muž Filip, poznat je po svojim nepromišljenim izjavama.

"Svi su govorili da se moramo više da se odmaramo. Sad se žale da su nezaposleni", izjavio je Filip tokom ekonomske krize 1981. Kada mu je jedan dečak 2001. rekao da želi da ide u svemir, kraljičin muž mu je odbrusio:

"Previše si debeo da bi bio astronaut!".

foto: Profimedia

(Kurir.rs/24sata.hr, Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Od bajke do tragedije - smrt princeze Dajane i dalje obavijena velom tajne

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...