ŽENE LUDE ZA OVIH 5 TIPOVA MUŠKARACA: Evo šta je glavni problem svakog od njih!
Foto: Profimedia

NISTE NI SVESNE

ŽENE LUDE ZA OVIH 5 TIPOVA MUŠKARACA: Evo šta je glavni problem svakog od njih!

Žena -

Odgovor na pitanje šta žene tačno žele i dalje ne postoji, ali znamo što žene misle da žele. Isto tako znamo šta ne valja sa svakim od muškaraca na listi želja. Nepopravljivo romantičan tip Kupovaće cveće, ostavljati papiriće sa slatkim porukama po stanu, priređivati romantična iznenađenja i raditi sve ono što ste mislili da je moguće samo u filmovima. Problem: Ovakvi frajeri su najčešće zaljubljeni u ideju o ljubavi, a kad nakon nekog vremena dođu u dodir sa stvarnošću (problemi u vezi, svađe, “dosadna” svakodnevica), ne mogu da se nose sa tim.

foto: Profimedia

Faca Baš kao Zverka u seriji "Seks i grad", ovaj frajer odavaće dojam savršenog, uglađenog džentlmena koji čini baš sve da osvoji ženu. Izazvaće zavist svih prijateljica, a zbog njega će svi vaši bivši momci delovati potpuno jadno. Problem: Faca zna tačno šta radi, a jednom kad vas osvoji, vrlo brzo će mu početi nedostajati uzbuđenje osvajanja pa će se prebaciti na neku novu žrtvu.

foto: Profimedia

Stariji frajer koji zna šta želi Žene kojima je dosta nezrelih balavaca koji nisu sigurni šta žele od života lako će pasti na nekog ko je prefinjeniji i ima više životnog iskustva. Problem: Godine su samo brojka, ali ako je razlika velika, brojke počinju igrati protiv vas.

foto: Profimedia

Muškarčina Tip koji će braniti tvoju čast i uz kog ćete se osećati potpuno sigurno i vrlo ženstveno. Problem: Zaboravite na emotivne razgovore i ostale “ženske” stvari - ako imate potrebu da se isplačete, on će otići na pivo dok se ne smirite.

foto: Profimedia

Zabavni momak S njim je život žurka po ceo dan i celu noć i nikada ne znate šta vas čeka, ali znate da će sigurno biti neverovatno uzbudljivo. Problem: Zabavnjaci su najčešće ljudi koji jednostavno moraju biti u centru pažnje, a kad slučajno nisu, postaju sve, samo ne zabavni.

Kurir.rs/Novi.ba, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zbog jedne voćke muškarci ne mogu da obuzdaju uzuđenje: Zanimljivosti o seksu koje sigurno niste znali

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track