Najnovije vesti

ZARATILI ZBOG MARATONACA: Poznati glumci nisu govorili 3 decenije samo zbog jedne scene!
Foto: Stefan Jokić, Dragan Kadić

CELA JUGa ih je volela

ZARATILI ZBOG MARATONACA: Poznati glumci nisu govorili 3 decenije samo zbog jedne scene!

Pop kultura

Iako na velikom platnu ubedljivo igraju zaljubljene parove ili iskrene prijatelje, iza kamere, po pravilu dešava se nešto drugo.

Ovo su najpoznatije svađe poznatih koji su radili zajedno i dobro sarađivali na filmu, a u pravom životu okreatali leđa partneru sa seta.

Seka Sablić i Bora Todorović

foto: Stefan Jokić, Dragan Kadić

Seka Sablić navodno skoro 30 godina nije govorila sa svojim kolegom Borom Todorovićem jer je on prešao granicu preofesionalizma na snimanju filma "Maratonci trče počasni krug". Kako bi scena seksa Kristine i Đenke bila verodostojnija, Todorović se, kako kruži priča u glumačkim krugovima,"malo zaneo" pa preterao. To je naljutilo Seku i dugo nisu razgovarali.

Pavle Vujisić i Miodrag Petrović Čkalja

foto: Printscreen

Čkalja je bio perfekcionista. Želeo je do najsitnijeg detalja da osmisli svaki kadar, svaku repliku. Vujisić je pak glumio onako kako je mislio da treba da glumi. Ta razlika ih je često i koštala na setu. Iako su mnogima na televiziji delovali složno, bili su daleko od toga.

"Čkalja je stopostotni glumac i do krajnjih granica je išao u svojoj glumi. Pavle uopšte nije bio glumac. Znao je reći: "Ja se samo ponašam." I istina je - celog se života ponašao", rekla je Mirjana Vujisić, Pavlova supruga novinaru Aleksandru Đuričiću u knjizi “Posle fajronta”.

(Kurir/Blic, Foto:Stefan Jokić/Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Gledali ste ih bezbroj puta, a OVO vam je promaklo: Najveće greške u domaćim filmovima

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...