(FOTO) BILA JE POJAM SEKSEPILA, A ONDA ODJEDNOM NIJE MOGLA DA HODA ZBOG DEBLJINE: Sada je SMRŠALA REKRODNO BRZO i ponovo je ONA STARA
Foto: Profimedia

blista kao nikada pre

(FOTO) BILA JE POJAM SEKSEPILA, A ONDA ODJEDNOM NIJE MOGLA DA HODA ZBOG DEBLJINE: Sada je SMRŠALA REKRODNO BRZO i ponovo je ONA STARA

Pop kultura -

Maraja Keri već godinama važi za pojam raskošne lepote - njene obline su ostavljale bez daha, premda je često umela da nabaci nekoliko kilograma viška.

Ipak, to nikada nije otišlo predaleko, bar ne do pre nekoliko meseci, kada se popularna diva ugojila toliko, da nije mogla da hoda, kako tvrde njeni saradnici.

Ogroman višak kilograma i izobličena figura ne samo da su ugrozili njeno zdravlje, već su i počeli da ostavljaju negativne posledice na karijeru. Naime, publika je navikla da energična diva na nastupima daje svoj maksimum, a u poslednje vreme nekada eksplozivno đuskanje zamenilo je tromo sedenje ili komično geganje po bini.

foto: Profimedia

- Stalno plače i vrlo je emotivno nestabilna zbog cele situacije. Činjenica da se ugojila i da više ne izgleda i ne nastupa onako kako je navikla je baca u depresiju - istakao je izvor blizak pevačici svojevremeno, dodajući da je za sve sama kriva jer neprestano jede i pije alkohol, a ne bavi se fizičkom aktivnošću.

foto: Profimedia

Međutim, Maraja je rešila da da se ne obazire na takve komentare, već je napravila potpuni zaokret u životu i poradila na svojoj figuri. Ona je nedavno zablistala u javnosti mršavija i srećnija nego ikada, iako su obline u dalje tu. Govorka se da se iza njenog ekspresnog mršavljenja krije hirurško smanjivanje želuca, ali pevačica se još uvek nije oglašavala na tu temu.

Šta god da je u pitanju, samo je jedno sigurno - atraktivna plavuša je ponovo ona stara!

foto: Profimedia

(Kurir.rs/ Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Sevnuše tange..i nastade nova tv zvezda! Ili Kada tange naprave novu tv zvezdu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track