ADRIJANA LIMA ODBILA PONUDU DA SNIMI SEKSI VIDEO: Muškarci će pasti u depresiju kada čuju njenu novu životnu odluku!
Foto: Profimedia

MENJA SE IZ KORENA

ADRIJANA LIMA ODBILA PONUDU DA SNIMI SEKSI VIDEO: Muškarci će pasti u depresiju kada čuju njenu novu životnu odluku!

Pop kultura -

Svetski poznata manekenka i jedna od "Viktorijinih anđela" donela je životnu odluku zbog koje će muškarci biti veoma tužni.

Adrijana Lima je odlučila da bude uzor ženama i da im održi lekciju koja će im promeniti život.

Ona je dobila ponudu da snimi seksi video, koju je odbila, a za to ima veoma veoma dobar razlog. Manekenka je objasnila da više ne želi da se snima gola, kao ni obnažena, što je muškarcima palo veoma teško.

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

"Dobila sam ponudu da snimim seksi video koji bi bio objavljen i podeljen na društvenim mrežama. Iako sam milion puta radila slične stvari nešto u meni se promenilo, i to kada mi je prijateljica prišla i rekla da je nezadovoljna svojim telom... To me nateralo na razmišljanje...da se svakog dana u životu budim sa pitanjem kako izgledam? Da li ću im se svideti na poslu? I tada sam shvatila da se većina žena verovatno svakog jutra budi pokušavajući da se usklopi u stereotip koji društvo, društvene mreže, moda i drugi nameću. Pomislila sam kako to nije način života, da to nije ni fizički ni mentalno zdravo, pa sam odlučila da napravim promenu... Neću se više skidati bez razloga", napisala je Adrijana na Instagramu.

foto: Profimedia

Kurir.rs, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ADRIJANA LIMA IMA NOVOG DEČKA: Lepa manekenka ponovo smuvala snagatora, a evo i kog

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja