Najnovije vesti

KADA JE SHVATIO DA VOLI MUŠKARCE, POČEO JE DA SE DROGIRA: Pevača su pronašli modrog i mrtvog u krevetu!

UVEK SE TRUDIO DA NE RAZOČARA RODITELJE

KADA JE SHVATIO DA VOLI MUŠKARCE, POČEO JE DA SE DROGIRA: Pevača su pronašli modrog i mrtvog u krevetu!

Pop kultura

Imao je svetsku karijeru, njegovom talentu su se mnogi divili, a godinama je bio uzor mnogima. Ipak, život čuvenog Džordža Majkla ugašen je na današnji dan 2016. godine.

Pre godinu dana ga je tadašnji momak pronašao u krevetu mrtvog. Kada je pokušao da ga oživi, video je da je modar. Pozvao je lekare, ali je bilo kasno.

foto: Profimedia

Džordž Majkl je rođen u grčko-kiparskoj porodici 1963. godine. Nikada nije imao podršku svojih roditelja. Otac ga je ubeđivao da ne zna da peva, a majka je godine provela govoreći da on nije homoseksualac. Iako je bio siguran u ljubav prema suprotnom polu, sa tim nije smeo da se suoči zbog majčinog pritiska. Dugo je živeo u ubeđenju da voli oba pola.

foto: Profimedia

Trudio se da ne razočara očekivanja roditelja, a kada je sa 26 shvatio da je ipak naklonjen muškarcima, usled nepodrške najbližih- počeo je da se drogira.

"Počeo sam ozbiljno da se drogiram pre nego što se Wham! raspao i kad sam shvatio da nisam biseksualac, nego da me privlače samo muškarci. To je ubilo moju majku", rekao je Majkl u intervjuu 1999.

Dvaput je uhvaćen kako traži seksualne usluge u javnom toaletu u Londonu, a njegov život se poslednjih godina i te kako promenio. Povukao se iz javnosti, drastično ugojio i odao se u potpunosti narkoticima.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Blic, I.V.)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...