(VIDEO) BILA JE NAJTRAŽENIJA HRVATSKA MANEKENKA: Žarila je modnim pistama, a danas prodaje mrtvačke sanduke!
Foto: Printscreen Instagram

HOT PROFESIJA

(VIDEO) BILA JE NAJTRAŽENIJA HRVATSKA MANEKENKA: Žarila je modnim pistama, a danas prodaje mrtvačke sanduke!

Pop kultura -

Pre sedam godina Malina Grahek (28) žarila je i palila modnim pistama u Hrvatskoj.

Danas u prodaje urne i mrtvačke sanduke u porodičnom pogrebnom poduzeću. Turbulentnu romansu sa Josipom Šelendićem počela je 2009, kad se par provodio u klubovima čiji je Josip bio suvlasnik.

Who the f***k is Alice

Објава коју дели Malina Grahek? (@ina_6) дана

Pričalo se kako su manekenki smetale Šelendićeve bivše devojke, pa je Malina u noćnom provodu nasrnula na Josipovu bivšu, manekenku Anteu Kodžoman.

"Malina je došetala do nekih devojaka, uzela im bocu sa stola i bacila je na pod. Antei je prišla s leđa i počupala je za kosu. Obezbeđenje ju je izvelo. Malina je vikala da je ona najlepša i da je ona gazdarica", prepričavali su svedoci iz kluba.

Moj tim! ??

Објава коју дели Malina Grahek? (@ina_6) дана

Dve godine kasnije se, navodno, na rođendanskoj zabavi sukobila i sa sportiskinjom Ivanom Brkljačić (34). Josip je u to vreme, paralelno s ugostiteljskom, gradio karijeru u Dohi, gde se bavio građevinom. Prijatelji para šokirali su se njihovim ekspresnim prekidom i razvodom u tajnosti. Josipu je, šuškalo se, dosadilo da se svađa s manekenkom.

Zabave uz potoke šampanjca i obilaženje narodnjačkih klubova Malina je zamenila poslom od 8 do 16 sati, druženjem s roditeljima i odgojem sina. Dečak živi s majkom, koja je svakodnevicu podredila obavezama svog jedinca, a s bivšim je suprugom ostala u korektnim odnosima.

Preduzetnika su ubrzo nakon razvoda od Maline često viđali u društvu mlađih manekenki, no ni s jednom nije bio u ozbiljnijoj ljubavnoj vezi.

??? jos jedan dan na poslu

Објава коју дели Malina Grahek? (@ina_6) дана

(Kurir.rs/24.sata.hr/Foto Printscreen/Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track