BRITANCI ODUŠEVILI LJUBITELJE HIT SERIJE: Džon Snou i Kalisi na poštanskim markama
Foto: Beta/AP

IGRA PRESTOLA

BRITANCI ODUŠEVILI LJUBITELJE HIT SERIJE: Džon Snou i Kalisi na poštanskim markama

Pop kultura -

Britanska kraljevska pošta oduševila je ljubitelje „Igre prestola“ informacijom da će se u prodaji uskoro naći kolekcija markica sa zvezdama ove hit serije!

Od 23. januara širom Velike Britanije pojaviće se poštanske markice s likovima Kalisi, Džona Snoua, Sersei Lanister, Arje i Sanse Stark, ali i Najt kinga i zmajeva. Na ovaj način Britanci će odati počast američkoj seriji koja je nastala po delu Džordža R. R. Martina. Vrednost poštanskih markica je 65 penija.

foto: Beta/AP

Najveći deo serije snimljen je u studiju „Titanik“ u Belfastu, kao i na drugim lokacijama u Severnoj Irskoj. Dodatna snimanja su realizovana u Škotskoj i na drugim evropskim lokacijama, među kojima su Malta, Island i Španija, dok su najatraktivnije scene snimane u starom gradu u Dubrovniku.

- Postoji niz proizvoda ograničenih izdanja, koji nigde na drugom mestu nisu dostupni. Proizvodi uključuju uokvirene markice, otiske i „Prestige Stamp Book“, koji nude drugačiji pristup iza kulisa serije - od kostima do mesta snimanja i početnog dizajna seta - rekla je portparolka britanske pošte.

Kurir / Priredio: I. E.

Foto: Beta/AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track