Najnovije vesti

IMALA JE SEKSI SCENE U SENKAMA NAD BALKANOM: Evo šta o svemu tome kaže njen muž!
Foto: Printscreen

BURNE REAKCIJE JAVNOSTI

IMALA JE SEKSI SCENE U SENKAMA NAD BALKANOM: Evo šta o svemu tome kaže njen muž!

Pop kultura

Iako su scene intimnih odnosa sve učestalije i u domaćoj kinematografiji one i dalje izazivaju burne reakcije javnosti, a to je na svojoj koži nedavno osetila i glumica Marija Bergam zbog jedne takve scene u seriji "Senke nad Balkanom".

Kako je sve popularnija glumica u braku, njen suprug, takođe glumac, Radivoje-Raša Bukvić je otkrio kako on gleda na to, priznavši da su on i Bergamova imali dug razgovor o tome pre nego što je usledilo samo snimanje.

foto: Profimedia

"Podržavao sam Mariju, jer ako radite seriju koja je već po scenariju veoma ozbiljna, ambiciozna, i ako produkcija i režija čine sve kako biste bili raskošni i lepršavi, u veličanstvenom dekoru onda vi trebate delom tela da dovršite celokupnu sliku. To je umetničko delo. U estetici koju je nama Dragan Bjelogrlić doneo golotinja se ne vidi. Ja je ne vidim. Ne znam zašto se u medijima o njoj toliko govori, kad ja primećujem samo lepotu", izneo je svoje viđenje stvari Bukvić, a na to se nadovezala i sama Marija rečima:

 

"Da budem iskrena, mi glumci smo dosta nemoćni, to rešavaju reditelji i direktori fotografije. Kao glumac, a pogotovu kao glumica mnogo rizikuješ kada se u to upuštaš. Bila sam svesna toga, uz to nisam imala želju da se promovišem na taj način. Ali, uloga Maje Davidović je najozbiljniji, najkompleksniji prostor za glumačko stvaralaštvo, igru, koji sam dosad dobila. I vredelo je. Prezadovoljna sam kako je sve ispalo. Što se tih scena tiče, priznajem da sam se plašila jer do samog kraja nisam znala kako će izgledati. Dragan je redak stvaralac. Ono što ga čini izuzetnim je to što odlično poznaje svaki domen filmske umetnosti. Veoma sam mu zahvalna što mi je ukazao ogromno poverenje, dodelivši mi ovu ulogu."

foto: Marina Lopičić

(Kurir.rs/Glorija)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(VIDEO) LUKSUZ OD KOG ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Prija i Živojinovići uživaju na Maldivima

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...