Najnovije vesti

ANITA MANČIĆ U NOVOJ SERIJI: Mladi se i dalje bore za iste stvari
Foto: Dragana Udovičić

RTS

ANITA MANČIĆ U NOVOJ SERIJI: Mladi se i dalje bore za iste stvari

Pop kultura

U produkciji Radio-televizije Srbije snima se nova serija „Jutro će promeniti sve“, autora i reditelja Gorana Stankovića i Vladimira Tagića.
 

Kroz 40 epizoda pratićemo život četvoro tridesetogodišnjaka koji u raskoraku između mladosti i zrelog doba tragaju za sobom i svojim mestom u društvu.

Ekipu glumaca predvode Nikola Rakočević, Jovana Stojiljković, Andrija Kuzmanović i Isidora Simijonović, dok im podršku pruža stara garda Anita Mančić i Nebojša Dugalić, koji tumače roditelje glavnog lika Filipa.

- Neverovatno mi je to da smo i mi u njihovim godinama postavljali ista pitanja, bili generacija koja se bori normalno da živi. Gledaoci će moći da se prepoznaju u ovim pričama. Isto sam i ja bila kao i glavni junak Filip na fakultetu u inostranstvu i vratila se u državu u kojoj su bile restrikcije struje i, evo, sada igram majku, a stvari nikako da se promene - rekla je Anita Mančić.

Nikola Rakočević nosi radnju i bavi se pitanjem uspeha i mladalačkih snova.

- Izazov je suočiti se sa životom bez egocentrične ideje o sebi kao superheroju. To je za nas važno, da se suočimo sa sobom bez projekcije o tome da li će nas podići na pijedastal da li porodica ili firma... - objasnio je glumac.

Kurir / M. Cukić

Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...