(VIDEO) SVET JE POTRESLA  SMRT PEVAČICE KRENBERISA: A sada je objavljen snimak njene poslednje poruke!
Foto: Profimedia

samo nekoliko sati pred smrt

(VIDEO) SVET JE POTRESLA SMRT PEVAČICE KRENBERISA: A sada je objavljen snimak njene poslednje poruke!

Pop kultura -

Pevačica grupe "Krenberis", Dolores O'Riordan pronađena je mrtva 15. januara u hotelskoj sobi u Londonu. Imala je 46 godina

Ona je samo nekoliko sati pre nego što je pronađena mrtva zvučala srećno i uzbuđeno zbog odlaska u studio.

Pozvala je svog prijatelja i producenta, a TMZ je došao u posed poslednje pevačicine glasovne poruke.

Samo nekoliko sati pred smrt, Dolores O'Riordan ostavila je poruku svom dugogodišnjem prijatelju i producentu Denu Vajtu. Zvučala je uzbuđeno što će sa Bad Wolves "oživeti" svoj stari hit "Zombie" (iz 1994. godine), budući da je u Londonu boravila zbog snimanja obrade te pesme. Poruka je, kao što se čuje na snimku, snimljena u ponedeljak, 15. januara, u 1:12 časova posle ponoći, a već posle nekoliko sati vest o njenoj smrti šokirala je svet.

foto: Profimedia

"Ćao, Den! Dolores je... U Londonu sam! - počela je Dolores, sva ushićena, koja je u poruci rekla kako nova verzija pesme "Zombie" sa Bad Wolves zvuči "je*eno dobro".

Dan kada je pronađena mrtva je i dan kada je trebalo da snimi obradu pesme "Zombie". Sa snimka se može zaključiti da je Dolores jedva čekala odlazak u studio, do kojeg na žalost, nikada nije stigla. Samo nekoliko sati kasnije, pronađena je mrtva u svojoj hotelskoj sobi, a policija je pevačicinu smrt proglasila iznenadnom.

Očevici su nagađali kako je Dolores možda sama sebi oduzela život, pogotovo ukoliko se uzme u obzir njena dugogodišnja borba sa depresijom.

"Dolores je bila užasno depresivna nedeljama pre smrti. Patila je i od bolova u leđima, zbog čega je otkazala većinu nastupa prošle godine", rekli su tada njeni prijatelji, a poznato je i da se pevačica još kao mala suočila sa seksualnim nasiljem čija je žrtva bila, te da se borila sa alkoholizmom. 2013. godine je pokušala sebi da oduzme život predoziranjem.

Dolores je za sobom ostavila tri ćerke, a vest o njenoj smrti šokirala je kako njene najbliže, tako i čitav svet. Smatraju je jednom od najboljih vokala današnjice, a njen hit "Zombie" (koji je sama napisala) ostaće upamćen za sva vremena.

foto: Profimedia

Kurir.rs/TMZ/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track