BOLNA PRIČA

(VIDEO) STALNO SAM VEŽBALA I MISLILA DA SAM OLIČENJE ZDRAVLJA: Na ovoj slici sam srećna i nasmejana, nisam znala da me izjeda opaka bolest!

Žena -

Kirstin Pretorijus (34) odlučila je da preko Instagrama inspiriše sve koji se bore sa teškom bolešću, posebno svojom pozitivnošću i humorom.

Ova mama se bavila se sportom, vodila zdrav život, uživala u braku i odgajala dve ćerkice. Obarala je svoje fitnes rekorde i svakog dana se trudila da napreduje sve više.

Međutim, nije imala pojma da se u njenoj desnoj dojci za sve to vreme razvijao rak.

"Nisam imala pojma da je u meni. Nisam nijednog trenutka osetila da raste u meni. Da me lekari nisu pregledali, i dalje bih bila u potpunom neznanju, jela svoju hranu punu antioksidanata i neumorno vežbala, verujući da sam oličenje zdravlja", kaže ona i dodaje:

"Čak i kada mi ju je lekar našao, ja sama mogla sam da je opipam samo kada bih ležala na leđima i jednu ruku digla iznad glave", kaže ona.

Jedino što je preostalo je da ode na masektomiju dojke, gde su joj uklonili tkivo. Svoju kosu odlučila je da odseče ranije i napravi od svega jednu veliku šalu, tako što će je ćerke šišati.

"Ne volim nesrećne ljude i ne volim nesreću. Trudim se da uvek budem pozitivna. Naravno, i ja kao i svi ostali imam loše trenutke ali se trudim da ih što pre zaboravim", poručuje Kirstin koja se sada oporavlja i ističe da svi treba da idu na redovne preglede.

Kurir.rs/Today, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track