VELIKANI NA TURNEJI U NORVEŠKOJ: Glumci oduševili publiku u Oslu
Foto: Artepunkt

Ženski razgovori

VELIKANI NA TURNEJI U NORVEŠKOJ: Glumci oduševili publiku u Oslu

Pop kultura -

Svetlana Ceca Bojković, Vesna Čipčić i Milan Caci Mihailović proveli su vikend na turneji u Oslu igrajući čuvenu komediju Duška Radovića „Ženski razgovori“.

Oni su u Pozorištu Oslo, prvom profesionalnom srpsko-norveškom pozorištu osnovanom u okviru internacionalne kulturne platforme „Artepunkt“, reditelja i producenta Dejana Jankovića, napravili pravi šou i oduševili skandinavsku publiku jer je predstava koncipirana da glumci komuniciraju s publikom, što je izazvalo gromoglasne aplauze i smeh.

- Naša organizacija već pune dve godine aktivno radi na očuvanju i održanju kulturnog identiteta našeg naroda, kao i promociji naše kulture i umetnosti kroz zajedničke norveško-srpske projekte, od kojih će prvi u obliku pozorišne predstave imati priliku da poseti eminentne norveške pozorišne festivale od jeseni. Posete velikana poput Svetlane, Vesne i Milana našoj organizaciji daju još veći podstrek da nastavimo sa radom i njime doprinesemo kako boljem kontaktu s maticom tako i promociji naše kulture u svetu - izjavio je reditelj Dejan Janković.

Iako su došli poslom, glumci su imali prilike da uživaju u čarima Osla posetivši Vigeland park, Holmenkolen, Munkov muzej...

foto: Artepunkt

Kurir / E.K., Foto: Artepunkt

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track