ŽENA VILA SMITA VEZU JE ZAPOČELA DOK JE JOŠ BIO U BRAKU: Sada se srela oči u oči sa suparnicom, nije mogla da prestane da plače! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

ŽIVOTNA PRIČA

ŽENA VILA SMITA VEZU JE ZAPOČELA DOK JE JOŠ BIO U BRAKU: Sada se srela oči u oči sa suparnicom, nije mogla da prestane da plače! (VIDEO)

Pop kultura -

Džeda Pinket Smit koja je u braku sa glumcem Vil Smitom od 1997. godine sada je otvoreno pričala o tome kako se oseća što je na početku bila druga žena.

"Budući da tada još uvek nisam shvatala šta znači brak, isto tako nisam ni znala što je razvod i što on nosi. Da mogu nešto promeniti, nikada ne bih započela vezu", priznala je Džada.

Ono što je sve šokiralo je trenutak kada je u svoju emisiju pozvala bivšu suprugu Vil Smita, Šeri Zampino (46) sa kojom ima sina Treja, koja joj je otvorila dušu o najtežim trenucima.

Bivše suparnice nisu se u toku emisije samo smejale. Bilo je tu i suza, nakon što je Šeri otkrila kako se njenom sinu Treju buduća očeva supruga i te kako svidela.

"Trej je došao kući, a ja sam ga pitala kako mu se svidela Džejda. On je rekao da si mu se jako svidela", rekla je ona, a to je nateralo Džejdi suze na oči.

Šeri je dodala kako joj je veoma zahvalna što je od samog početka volela njeno dete.

Kurir.rs/Huffpost, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track