POZITIVNIM KOMENTARIMA NE VIDI SE KRAJ: Ugledajte se na Srbiju, PEVAJTE NA MATERNJEM JEZIKU!
Foto: Profimedia

EVROVIZIJA 2018

POZITIVNIM KOMENTARIMA NE VIDI SE KRAJ: Ugledajte se na Srbiju, PEVAJTE NA MATERNJEM JEZIKU!

Pop kultura -

Dok traje borba za finale muzičkog takmičenja Pesma Evrovizije u Lisabonu, društvene mreže gore od komentara od samog trenutka kada je Balkanika stupila na scenu. Svet je očaran time što je naš predstavnik izvodio pesmu na maternjem jeziku, te smatra da više zemalja treba da se ugleda upravo na nas.

"Uživao sam slušajući pesmu Srbije, izvođenu na maternjem jeziku te zemlje. Moćna stvar, tako drugačija", glasi jedan od komentara.

Među duhovitim komentarima najistaknutiji je onaj gde našeg flautisku Ljubomira Dimitrijevića upoređuju nisakim drugim do sa Albertom Ajnštajnom!

"Kako li je Srbija uspela da nagovori Ajnštajna da se složi sa ovakvim nastupom? Nema ničeg goreg od toga kada pokušaš da dokažeš teoriju relativiteta i da sviraš u isto vreme", glasi komentar koji je izmamio mnogo osmeha.

63. takmičenje za Pesmu Evrovizije održava se u Lisabonu, pod sloganom "All Aboard" ("Ukrcavanje"), od 8. do 12. maja. tekuće godine. Zahvaljujući prošlogodišnjoj pobedi Salvadora Sobrala, Portugalija je po prvi put domaćin ovog televizijskog šou programa.

(Kurir.rs/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track