MOŽEŠ BITI PRAVA ŽENA, MAJKA, ALI PRAVI ČOVEK... SAMO OVAKO! MARKO JANKETIĆ OTKRIVA: To mi je tata rekao i to ću i da uradim, NEGO ŠTA ĆU (FOTO)
Foto: Printscreen

ANEGDOTA IZ ŽIVOTA

MOŽEŠ BITI PRAVA ŽENA, MAJKA, ALI PRAVI ČOVEK... SAMO OVAKO! MARKO JANKETIĆ OTKRIVA: To mi je tata rekao i to ću i da uradim, NEGO ŠTA ĆU (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Marko Janketić, kada bi mu kao mlađem trebalo nešto novca, uvek bi zvao poznatog tatu Mišu Janketića da priskoči u pomoć. On je to i činio, sigurno znajući da će sin jednoga dana znati da uzvrati uslugu, što se naravno i događa, kad god da je u mogućnosti.

"Sad ja njih pomažem, recimo. To je normalno, moji roditelji su penzineri. Mislim, oni lepo žive, Miša ima nacionalnu penziju, ali ih pomažem, kako ne, kad god mogu", izjavio je Marko Janketić.

"Ne možeš biti pravi čovek, možeš biti prava žena, majka, ali pravi čovek... ne možeš biti domaćin ako nisi napravio bar jednu kuću. To je jedan osećaj koji je iskonski, nešto što je verovatno starije od svih nas. Tek kad napraviš kuću, i kad imaš takav posao da možeš da obezbediš sebi tu lepotu da stvaraš porodicu, onda je to blago neizrecivo. Ali bez ičije pomoći. Ako je moguće, bez kredita", izjavio je jednom prilikom Miša Janketić.

Prisećajući se upravo te priče, Marko je konstatovao:

"To je meni rekao. 'Bilo kakvu! Malu kuću, kućicu, ali kuću'. I ja hoću, nego šta ću", bio je iskren on.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Balkanskom ulicom/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track