ENERGIČNI DVOJAC NA VIOLONČELIMA: 2 CELLOS objavio Eye of the Tiger!
Foto: Željka Dimić

Novo!

ENERGIČNI DVOJAC NA VIOLONČELIMA: 2 CELLOS objavio Eye of the Tiger!

Pop kultura -

Popularni duo 2 CELLOS objavio je potpuno novu pesmu „Eye of the Tiger", a radi se o obradi kultne teme iz filma „Roki III" koju u originalu izvodi grupa Survivor. Spot je snimljen u jednoj pulskoj garaži, a Luka Šulić i Stjepan Hauser pobrinuli su se da obrada na violončelima zvuči moćno, uverljivo i energično.

Za spot se opet pobrinuo Kristijan Burlović, a za zvuk Filip Vidović. Spot u garaži sniman je, kako kažu, "u krugu prijatelja i rivala".

"Mi smo najbolji prijatelji, ali i najbolji suparnici! Uvek se trudimo da pomerimo granice očekivanja od violončela, a ovoga puta - violončela nisu preživela!", poručuju 2 CELLOS.

Ovu pesmu fanovi još nisu imali priliku da čuju uživo, a biće objavljena na novom albumu na kojem Luka i Stjepan marljivo rade, a izvešće je i 8. septembra na beogradskom koncertu na Kalemegdanu. Karte su u prodaji po promotivnim cenama.

2 CELLOS NA FINALU LIGE ŠAMPIONA

Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznatiji kao 2 CELLOS, dobili su tu čast da otvore finale najelitnijeg fudbalskog klupskog takmičenja. Oni će u svojoj verziji odsvirati himnu Lige šampiona dok igrači Real Madrida i Liverpula budu izlazili na teren.

Svi koji žele da osete čari i moći svetske produkcije i muzike moći će da uživaju na njihovom koncertu jer se momci vraćaju u Beograd, 8. septembra na Kalemegdan.

(Promo - tekst / Foto:Željka Dimić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track