VITEZOVO PROLEĆE  DANAS (12.00) U SAVA CENTRU: Matija Bećković, Bora Čorba i Leontina družiće se s decom
Foto: Aleksandar Jovanović

ne propustite

VITEZOVO PROLEĆE DANAS (12.00) U SAVA CENTRU: Matija Bećković, Bora Čorba i Leontina družiće se s decom

Pop kultura -

Mališanima iz cele Srbije će se predstaviti pisci iz lektire i čitanki: Matija Bećković, Milovan Vitezović, Radomir Andrić, Nedeljko Popadić, Slobodan Stanišić, Blagoje Baković i mnogi drugi

U Velikoj dvorani beogradskog Sava centra u nedelju tačno u podne održava se 17. festival pisaca za decu Vitezovo proleće.

Mališanima iz cele Srbije će se predstaviti pisci iz lektire i čitanki: Matija Bećković, Milovan Vitezović, Radomir Andrić, Nedeljko Popadić, Slobodan Stanišić, Blagoje Baković i mnogi drugi.

foto: Vladimir Šporčić

Učestvovće i poznata imena iz kulturnog i javnog života Beograda i Srbije: Leontina i hor Čarolija, Bora Đorđević, Ivana Jordan, Dušan Svilar, glumci i baletski dečji ansambli. U okviru festivala biće dodeljene nagrade i povelje za izuzetan doprinos u stvaralaštvu za decu, kao i nagrade za izuzetan doprinos ulepšavanju sveta deteta. Takođe, festival će dodeliti i preko 1.000 nagrada i diploma najtalentovanijoj deci Srbije u oblasti književnog i likovnog stvaralaštva. Organizator je naš jedini književni časopis za decu Vitez. Ulaz je slobodan.

Kurir.rs / Foto: Aleksandar Jovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track