Najnovije vesti

CELA SRBIJA JE 90-IH ZNALA SAMO ZA NJU: Svi su voleli i navijali za Đinu iz Srećnih ljudi, a onda je samo NESTALA sa scene! Danas je ne biste prepoznali na ULICI  (VIDEO)
Foto: Printscreen

Ima svoj Biznis

CELA SRBIJA JE 90-IH ZNALA SAMO ZA NJU: Svi su voleli i navijali za Đinu iz Srećnih ljudi, a onda je samo NESTALA sa scene! Danas je ne biste prepoznali na ULICI (VIDEO)

Pop kultura

Jugoslava Drašković igrala je Đinu u seriji "Srećni ljudi". Ona je zamenila Dubravku Mijatović, koja je zbog malog honorara napustila snimanje.  

Draškovićeva je diplomirala u klasi Radeta Šerbedžije na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, nakon čega je više glumila u beogradskim pozorištima. A onda je dobila ponudu da zameni Dubravku Mijatović i da postane nova Đurđina Golubović u seriji "Srećni ljudi".

 

Bljak utorak ? #office #tuesdaymorning #tuesday #belgrade #zivelibljakutorci #damiprodjeutorak #actorlife

Објава коју дели Draskovic Jugoslava (@dzupica) дана

Posle "Srećnih ljudi", Jugoslavino lice je svima postalo poznato, a onda se povukla sa scene.  

Jugoslava danas ima 49 godina, ali se u javnosti, a ni na televiziji ne pojavljuje. U srećnom je braku i ima ćerku Mašu. 

 

#beforetherain ⛆ #jugoslavadraskovic

Објава коју дели Draskovic Jugoslava (@dzupica) дана

Iako je nema u javnosti, Jugoslava je uspešna poslovna žena i sa suprugom vodi firmu koja se bavi prikazivačkim i distributerskim poslom u filmskoj industriji.

U jednom intervjuu je rekla da bi ponovo volela da igra 

 

#Pauza #pause ??

Објава коју дели Draskovic Jugoslava (@dzupica) дана

Kurir.rs/Foto Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...