USKORO POČINJE LOVEFEST: Najveća imena di-džej scene stižu u Vrnjačku Banju!
Foto: Promo

muzičko podzemlje

USKORO POČINJE LOVEFEST: Najveća imena di-džej scene stižu u Vrnjačku Banju!

Pop kultura -

Lovefest će biti održan od 2. do 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a fantastičan muzički lajnap predvodiće neke od najvećih svetskih zvezda elektronske muzike kao što su Jamie Jones, Seth Troxler, Sven Vath, Dubfire, Loco Dice, Pan-Pot...

Ultra Energy Stage kao jedan od statusnih simbola Lovefesta od samog nastanka trudi se da svojim programom širi vidike mlade klupske publike. Kao i svih godina do sada, i ovog leta predstavlja potpuno nova imena svetskog muzičkog podzemlja.

Optimo, di-džej duo koji čine JD Twitch i JG Wilkes, dolazi iz Glazgova 2. avgusta i slobodno možemo reći da je Optimo institucija njihove andergraund scene. Kako oni kažu, od njih nikako ne očekujte lagane klupske hitove, a u zavisnosti od raspoloženja, setovi im vibriraju između tehna, elektra, roka i svega ostalog što poseduju u velikoj kolekciji ploča.

Narednog dan, za di-džej pult se penje mladi Roi Perez, a u nedelju stižu Prosumer, kao i Gerd Janson, koji već duže vreme važi za jedno od najpoštovanijih imena nemačkih di-džej krugova.

Ovogodišnji festival ljubavi biće održan pod sloganom "Čuvam sebe", koji za cilj ima skretanje pažnje posetiocima da na bezbedan način, bez konzumacije nedozvoljenih opijata ili preteranog unosa alkohola, uživaju u muzici.

foto: Promo

(Kurir.rs / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track