LOŠU SINHRONIZACIJU SVAKO DETE ČUJE: Glumci najavili nastavak omiljenog dečjeg filma, Hotel Transilvanija 3! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

odmor počinje

LOŠU SINHRONIZACIJU SVAKO DETE ČUJE: Glumci najavili nastavak omiljenog dečjeg filma, Hotel Transilvanija 3! (FOTO)

Pop kultura -

Najpoznatiji vampir na svetu ovog leta je odlučio da ode na odmor sa svojom porodicom, ali šta se tamo neočekivano dogodilo, videće mališani u trećem delu filma "Hotel Transilvanija: Odmor počinje", koji će premijerno biti prikazan 28. jula u bioskopu Sinepleks Delta siti i u Novom Sadu dan kasnije u Areni sinepleks, dok će na repertoare bioskopa stići 2. avgusta.

foto: Marina Lopičić

Po treći put neodoljivom Drakuli glas je pozajmio Dragan Mićanović, Mejvis Iva Stefanović, tajanstvenoj kapetanici Tamara Aleksić, a u ulogama simpatičnih čudovišta našli su se Nebojša Milovanović, Nataša Marković, Aleksandar Radojičić, Predrag Ejdus i mnogi drugi... Sinhronizaciju je režirala Iva Milošević.

foto: Marina Lopičić

"Izazov je dati glas jer moramo da budemo dosledni, ali ipak da sve prilagodimo našim mališanima koji najbolje čuju kad nešto ne valja. Odgovornost je raditi sve što je za decu jer ipak oni to slušaju i na tome mnogo toga uče", kaže Nebojša Milovanović, s kojim se složila Nataša Marković, koja je dodala:

"Obožavam da i sama gledam crtaće i ne volim kad čujem da je loše urađena sinhronizacija. Sjajno mi je što sam deo ove ekipe jer je prava zabava davati glas liku koji je nacrtan, a ti izmaštavaš njegov glas".

Kurir.rs / Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track