USKORO PADA POSLEDNJA KLAPA SERIJE UBICE MOG OCA: Vuk Kostić se ženi?
Foto: Vladimir Šporčić

hit serija

USKORO PADA POSLEDNJA KLAPA SERIJE UBICE MOG OCA: Vuk Kostić se ženi?

Pop kultura -

Snimanje treće sezone jedne od najgledanijih serija "Ubice mog oca" približava se kraju, a kako Kurir saznaje, nedavno je bilo veselo na setu jer su snimane scene svadbe. Da li je došlo vreme da se inspektor Aleksandar Jakovljević oženi forenzičarkom Jelenom?

"Bilo je muzike, trubača, svadbene torte, svi su bili prelepi na setu. Dolazio je matičar i venčavao ih, ali ne mogu vam otkriti koga. Videćete i sami", rekao nam je izvor sa seta.

Kada smo pitali reditelja Predraga Antonijevića da nam potvrdi saznanja, kratko nam je odgovorio da ne sme ništa da nam otkrije zbog ugovora.

foto: Dragan Kadić

"Ništa se smem da kažem, ali slažem se da je vreme da oženimo Vuka Kostića i privatno, ali i u seriji. Da li će toga ipak biti, vreme će pokazati, a što se tiče serije, saznaćete kada stigne na male ekrane na jesen", našalio se reditelj i ostavio nas da se pitamo čije je to venčanje snimano ako nisu u pitanju Vuk i Nina Janković.

"Biće jako dinamična, jako zanimljiva, i biće jako puno iznenađenja kako idemo prema kraju. Akcenat ove sezone je na ratu klanova, i to je osnovno. A na kraju, malo više prilazimo istini ko je ubio Vukovog oca, ko stoji iza toga, jer imamo još naredne sezone, tako da će to razrešenje verovatno biti tek u četvrtoj", otkrio je ranije Antonijević.

U trećoj sezoni forenzičarka Jelena se vraća potpuno oporavljena od povreda, a Nina Janković se raduje što se vraća u punom sjaju.

foto: Instagram

"Očekujem još veću gledanost jer je sve uzbudljivije, a gledaoci mogu da očekuju Jelenin povratak", rekla je Nina na Instagram profilu i dodala da, što se tiče Aleksandra, ona slabo uči iz prethodnih sezona i da će nastaviti da bude zaljubljena i slaba na njega do kraja.

"Između Jelene i Marije, naravno da će uvek odabrati Jelenu", samo je diskretno kroz osmeh rekla Nina, ne želeći da otkriva detalje.

Anica Dobra i u trećoj sezoni nastavlja svoju sjajnu ulogu forenzičarke Rade, koja je zamenila Jelenu dok je bila u bolnici. Na pitanje da li je njen lik pozitivan ili negativan, ona kaže da za nju ta granica ne postoji.

"Rada je Bela Rada - tako je ja zovem i neka bude tako. Ne postoji čovek koji je samo pozitivan, a da nije negativan. Uživam da igram, bilo da tumačim pozitivan ili negativan lik jer to znači da čovek ima kontinuitet i radi stalno. U današnje vreme je velika sreća za glumca kada je prisutan i kada uopšte radi. Volim da se bavim ulogama koje nisu samo funkcija i koje nisu nekakav privezak nekog drugog lika, već nešto što će dramaturški podstaći priču i uputiti u neki drugi tok - takva je moja Rada", kaže Dobra.

foto: Instagram

(Kurir.rs / Foto: Vladimir Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja